Διυλιστήριο: Καπερνάρος: Χρεωκοπήσαμε με χρέος 300 δις... και μας λένε ότι πάμε καλά μετά από τόσες θυσίες του Ελληνικου λαού με το χρέος να φτάνει τα 320δις.(βίντεο)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Καπερνάρος: Χρεωκοπήσαμε με χρέος 300 δις... και μας λένε ότι πάμε καλά μετά από τόσες θυσίες του Ελληνικου λαού με το χρέος να φτάνει τα 320δις.(βίντεο)

Χείμαρος ο Καπερνάρος μίλησε για το χρέος, τους ολυμπιακούς αγώνες και τα λεφτά που φαγώθηκαν, είπε απατεώνα τον Γιώργο Παπανδρέου προκαλώντας τον μάλιστα να του κάνει μήνυση, είπε ακόμα ότι τουλάχιστον μια πτέρυγα του κορυδαλλού χρειάζεται για αυτούς που κλέψανε, τέλος αναφέρθηκε για την μη οργάνωση της γεωργίας μας και για τους λαθρομετανάστες λέγοντας χαρακτηριστικά: Ξέρετε καμιά χώρα 10 εκατομμυρίων να έχει 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες;

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus