Διυλιστήριο: Έκλεισαν το ΙΚΑ στο Γαλάτσι και την Ηλιούπολη με απόφαση που καν δεν είχε δημοσιευθεί με ΦΕΚ !!!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεισαν το ΙΚΑ στο Γαλάτσι και την Ηλιούπολη με απόφαση που καν δεν είχε δημοσιευθεί με ΦΕΚ !!!

Από Γαλάτσι 
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Γαλατσίου κου Κ. Τσίρου ότι το ΙΚΑ δεν θα φύγει από το Γαλάτσι, και τις χειραψίες με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη τον περασμένο Οκτώβριο, σήμερα το πρωί Επιτροπή του ΕΟΠΠΥ επιχείρησε να σφραγίσει τα ιατρεία του ΙΚΑ στη Λεωφ. Γαλατσίου, σε εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε προ μιας εβδομάδος. Μάλιστα, ειδοποιήθηκαν οι γιατροί για να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από τα ιατρεία.

Το σφράγισμα των ιατρείων αποφεύχθηκε προς ώρας, λόγω αντιδράσεων από γιατρούς και πολίτες (παρών ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου με το ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Παναγιώτου), γιατί δεν είχε δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ, άρα το «λουκέτο» επιχειρήθηκε να μπει εσπευσμένα και παράνομα, όπως μας δήλωσαν γιατροί του υποκαταστήματος. Όπως μας ενημέρωσαν, ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου Γαλατσίου, πλην της μικροβιολόγου κας Σοφίας Λεπίδα-Ντάγλα, ήταν απόντες.

Η Επιτροπή ενδέχεται να επιστρέψει την εβδομάδα που έρχεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του σφραγίσματος. Από τη Δευτέρα οι γιατροί διοργανώνουν κινητοποιήσεις και καλούν τους Γαλατσιώτες να συμμετάσχουν σ’ αυτές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσίρος είχε διαβεβαιώσει τους Γαλατσιώτες, μέσω της δημοτικής εφημερίδα, τον περασμένο Οκτώβρη ότι δεν πρόκειται ν’ αφήσει το ΙΚΑ να φύγει, δηλώνοντας: «Ως Δήμαρχος και ως γιατρός είχα υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να αφήσω το υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ να φύγει από την πόλη μας, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων, κυρίως ηλικιωμένων. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε και πετύχαμε μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις μας να παραμείνει το υποκατάστημα στο Γαλάτσι». Σήμερα, αποδείχθηκε ακόμη μία φορά πολιτικά ασυνεπής και αναξιόπιστος.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus