Διυλιστήριο: ... Και η ανάπτυξη συνεχίζεται .... Συνέχεια τον ΝΟΜΟΥ 4174/2013

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

... Και η ανάπτυξη συνεχίζεται .... Συνέχεια τον ΝΟΜΟΥ 4174/2013

               Σε συνέχεια του άρθρου (εδώ) που σας είχαμε δημοσιεύσει, ένα άλλο άρθρο του νόμου έρχεται για να μας δώσει να καταλάβουμε, τι έχουν ψηφίσει οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ μας. Σίγουρα μετά θα βγουν ''κάποιοι'' από αυτούς να πουν, ότι δεν προλάβαιναν να το διαβάσουν, ότι είναι γιατροί πανάθεμά μας και δεν ξέρουν από αυτά, ότι ήξεραν ότι είναι καταστροφή αλλά μας έλεγαν ψεματάκια κ.α. Σας το μεταφέρω και αυτό αυτούσιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας ....
ΑΡΘΡΟ 46 ΛΗΨΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Δίνετε στην φορολογική διοίκηση η δυνατότητα (δηλαδή μπορούν να κάνουν ότι θέλουν), μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις (ποιες είναι αυτές ;;;; μήπως να δείξουμε πλεόνασμα) και όταν επίκειται κίνδυνος για την είσπραξη φόρων (πότε επίκειται ;; π.χ. στην Κεφαλλονιά τώρα επίκειται κίνδυνος;;;), να προβαίνει με βάση εκτελεστό τίτλο και χωρίς δικαστική απόφαση  στην επιβολή συντηρητικής ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ κινητών, ακινήτων, εμπραγμάτων δικαιωμάτων, απαιτήσεων (πάρτα όλα) και γενικά όλων των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη είτε βρίσκονται στα χέρια του είτε στα χέρια τρίτου (αυτό το έβαλαν μήπως ξέχασαν τίποτα). Η φορολογική διοίκηση μπορεί,επίσης (σιγά μην σταματούσαν εκεί), να προβαίνει στην λήψη ασφαλιστικών μέτρων. Όλα τα ως άνω μέτρα διατάσσονται από τον πρόεδρο του διοικητικού πρωτοδικείου, χωρίς να απαιτείται κλήτευση του φορολογουμένου (δηλαδή μπορεί να λείπεις διακοπές και να έρθεις και να είναι άλλος στο σπίτι σου ;;; ). Με τις ίδιες προυποθέσεις μπορεί να εγγραφεί υποθήκη για κάθε φόρο και λοιπά έσοδα Δημοσίου που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του ΚΦΔ.

Με όλα τα παραπάνω σας παραθέτω και τις ατομικές ειδοποιήσεις πληρωμής που ήδη έχουν ξεκινήσει και στέλνονται σε όλους τους φορολογουμένους. Η συγκεκριμένη ειδοποίηση είναι από τον νομό - δήμο Ρεθύμνης για το τεράστιο ποσό των 2934,70 Ευρώ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;  ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ;;;;



ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ .....

http://diulistirio.blogspot.gr/
      
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus