Διυλιστήριο: Ο Βενιζέλος αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ουκρανία!!!!

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο Βενιζέλος αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στην Ουκρανία!!!!

Μετά την δήλωση  Βενιζέλου ότι η Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει τους Ουκρανούς δίνοντας τους τεχνογνωσία για την οικονομική κρίση άλλαξε άρδην το σκηνικό στην χώρα.

Οι Ουκρανοί νεοναζί απαρνήθηκαν τον Χίτλερ και γίνανε κομμουνιστές, οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις έγιναν ευρωσκεπτικιστές. Και βγήκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους για να ρίξουν την μεταβατική κυβέρνηση και να επαναφέρουν τον  Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Το κεντρικά συνθήματα των διαδηλωτών είναι : Έξω ο χοντρός από την χώρα, και σφάξτε τον χοντρό να φάμε χοιρινό.

Μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις η Άγκελα έγινε έξαλλη με τον Βενιζέλο και είπε πως θα τον τιμωρήσει με ένα ακόμα μνημόνιο.
Ο Πούτιν όμως εμφανώς ικανοποιημένος από τις εξελίξεις, βλέποντας κιόλας την θεαματική άνοδο του ΠΑΣΟΚ επί τις μέρες του Βαγγέλη, σύμφωνα με επίσημες πηγές σκέφτεται να του κάνει πρόταση  να γίνει υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας.

Στην έκτακτη σύνοδο κορυφής που ακολούθησε οι ηγέτες, παρά τις διαφωνίες τους, συμφώνησαν ότι ο λόγος παραμένει το ισχυρότερο όπλο.

Ο Βαγγέλης με την σειρά του ικανοποιημένος από τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομα του, έφαγε πέντε κιλά γαρίδες, μέρα που είναι.  
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus