Διυλιστήριο: Πορεία διαμαρτυρίας από όλη την Ισπανία προς τη Μαδρίτη

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πορεία διαμαρτυρίας από όλη την Ισπανία προς τη Μαδρίτη


Με σύνθημα "Αυτό δεν είναι μια κρίση, είναι μια απάτη!"
Άνθρωποι από όλη την Ισπανία περπατούν με σκοπό να φτάσουν στη Μαδρίτη στις 22 Μαρτίου και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, τις περικοπές, την ανεργία, τη διαφθορά και να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους στη ζωή, στην υγεία, τη δωρεάν παιδεία κ.ά.


Βλέποντας  όλους τους συστημικούς πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους, όλο αυτό τον καιρό να μην έχουν χτυπήσει κάποια πόρτα για συνεργασία με τις νότιες ευρωπαϊκές χώρες που ταλανίζονται από την φτιαχτή οικονομική κρίση, λέγοντας σαν δικαιολογία ότι δεν έχουμε κοινά συμφέροντα με όλες αυτές.

Έχω να τους κάνω μια ερώτηση:
Η ανεργία, η πάταξη της διαφθοράς,το ανθρώπινο επίπεδο διαβίωσης και προπάντων η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι αρκετά στοιχεία που μπορούν να μας ενώσουν ώστε να αγωνιστούμε μαζί;;;

Όχι μόνο είναι αρκετά για να μας ενώσουν, αλλά είναι ικανά να ανατρέψουν και όλο αυτό τον πολιτικό φασισμό που υφιστάμεθα. Γι αυτό κιόλας δεν γίνεται καμία κίνηση από τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβερνούν όχι μόνο εμάς αλλά και τις υπόλοιπες χώρες. 

 

πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus