Διυλιστήριο: Ο Ομπάμα στον Γαλιφιανάκη... (video)

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Ομπάμα στον Γαλιφιανάκη... (video)

Μια απροσδόκητα διαφορετική εμφάνιση έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας συνέντευξη στη δημοφιλή διαδικτυακή κωμική εκπομπή συνεντεύξεων «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» του γνωστού ελληνοαμερικανού ηθοποιου Ζακ Γαλιφιανάκη.

Στην εκπομπή, που «ανέβηκε» στο Διαδίκτυο σήμερα, ο Ομπάμα είναι ακομπλεξάριστος και αστειεύεται διαρκώς με τον γνωστό για το βιτριολικό του χιούμορ ηθοποιό.

Ο Γαλιφιανάκης πάλι, δεν δίστασε να αποκαλέσει «σπασίκλα» τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ακόμη και να του ζητήσει το πιστοποιητικό γέννησής του!

Θέμα που ως γνωστό προκαλεί έντονες συζητήσεις στις ΗΠΑ από τους πολέμιους του προέδρου που αμφισβητούν το κατά πόσο είναι Αμερικανός!

Παράλληλα, ειρωνεύτηκε και την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ, λέγοντας στον Μπαράκ Ομπάμα ότι αφού ο Ντένις Ρόντμαν πάει ως «πρεσβευτής» στη Βόρεια Κορέα τον Ντένις Ρόντμαν, δεν θα ήταν κακή ιδέα να σταλεί και ο... παλαιστής Χαλκ Χόγκαν στη Συρία.

Η εκπομή «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» είναι γνωστή για την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έρχονται οι καλεσμένοι του Γαλιφιανάκη.

Ο οποίος ωστόσο είναι εξαιρετικά συμπαθής σε όλους και για αυτό όλες οι μεγάλες διασημότητες παρελαύνουν συχνά από το πλατό του... ώντας έτοιμοι για όλα!

)

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus