Διυλιστήριο: Μπαλτάκος: Εγώ βοήθησα τη ΧΑ, εγώ "έφαγα" τον Γ. Καρατζαφέρη εις γνώσιν Σαμαρά

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος: Εγώ βοήθησα τη ΧΑ, εγώ "έφαγα" τον Γ. Καρατζαφέρη εις γνώσιν Σαμαρά

"Έπαιξα επικίνδυνο παιχνίδι για το κακό της παράταξης και της χώρας μου", λέει τώρα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος σε όποιον επικοινωνεί μαζί του.

Ένας από αυτούς που επικοινώνησε με τον κ. Μπαλτάκο είπε σε συνεργάτη του spirospero.gr ότι :"Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που προώθησε από το παρασκήνιο την ανέλιξη της ΧΑ με το σκεπτικό ότι αν βοηθήσουμε την ΧΑ, θα απαλλαγούμε από το ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και η παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές".

"Άρα", συνέχισε ο συνεργάτης του κ. Μπαλτάκου, "η σχέση του με την ΧΑ ήταν γνωστές στον Πρωθυπουργό, αφού ο τέως γραμματέας του υποyργικού συμβουλίου έφερε εις πέρας το σχέδιο της ΝΔ".

Όταν δυνάμωσε η ΧΑ περισσότερο από ότι υπολόγιζαν, ο κ. Μπαλτάκος είπε στον πρωθυπουργό ότι είναι προς το συμφέρον της παράταξης να έχουμε επαφές με τον κ. Μιχαλολιάκο "γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται". Ο κ. Σαμαράς κατά τον συνομιλητή μας, συμφώνησε. Έτσι ο Μπαλτάκος άρχισε να προετοιμάζει το κλίμα μίας πιθανής συνεργασίας των δύο κομμάτων με την περιβόητη δήλωση ότι μπορεί αν χρειαστεί η ΝΔ να συνεργαστεί με την ΧΑ.

Η θέση αυτή "δένει" με τις προσπάθειες του Α. Σαμαρά να εξοβελίσει τον Γ. Καρατζαφέρη "αγοράζοντας" στελέχη του ΛΑΟΣ προεκλογικά όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κα.

Είναι άραγε αλήθεια το βρώμικο αυτό πολιτικό παρασκήνιο, που μεταφέρουν συνεργάτες του αποπεμφθέντος γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου;
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus