Διυλιστήριο: Ο Βελόπουλος .... υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ; Μια φορά προδότης ...άπαξ προδότης !!!

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Βελόπουλος .... υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ; Μια φορά προδότης ...άπαξ προδότης !!!

Διαβάσαμε σε κυριακάτικες εφημερίδες ότι η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς προτίθεται να κατεβάσει υποψήφιο ευρωβουλευτή τον Κυριάκο Βελόπουλο ύστερα από παρότρυνση του Μάκη Βορίδη, και του Άδωνη Γεωργιάδη. Εμείς δεν θα σταθούμε στο ότι τελικά όλο το ακροδεξιό πρώην ΛΑΟΣ προσαρτήθηκε στην ΝΔ, δεν θα σταθούμε ότι η ΝΔ έκανε πλήρη στροφή προς την ακροδεξιά, αλλά στο ότι πόσο ''βρώμικη'' είναι η πολιτική και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί μας. Αυτό είναι που όλοι μας συχαινόμαστε, και είναι ο κύριος λόγος που το 40% του ελληνικού πληθυσμού δεν θέλει ούτε καν να ψηφίσει. Θα σταθούμε στον Κυριάκο Βελόπουλο, τον υπέρμαχο του πολέμου ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, τον άνθρωπο που έλεγε παντού ότι ''μια φορά προδότης πάντα προδότης'', τον άνθρωπο που έλεγε για το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της Πατρίδας μας (υδρογονάνθρακες, χρυσός, φυσικό αέριο κτλ) από τον Αντώνη Σαμαρά. Και άντε να καταλάβουμε το ξεπούλημα ενός ανθρώπου αλλά πως μπορεί ο πρωθυπουργός μιας χώρας να συνεργάζεται μόνο με αυτούς που τόσα χρόνια τον καθύβριζαν και να διώχνει αυτούς που υπήρχαν μέσα στο ίδιο του κόμμα; Και άραγε γιατί το κάνει αυτό ;
Ο κυριότερος λόγος είναι ότι δείχνει σε όλους μας πόσο ανθρωπάκοι είναι. Δείχνει σε όλους μας ότι το ''σύστημα'' δεν ξεχνάει και ευεργετεί όλους αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια και δίνει μια γερή γροθιά στα υγιεί στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος. Ενισχύει τα επιχειρήματα που λένε '' όλοι ίδιοι είναι'' και απομακρύνει το υγιεί κομμάτι της κοινωνίας από την πολιτική και την διακυβέρνηση της χώρας μας.
Αλλά η απάντησή μας πρέπει να είναι άμεση και καίρια. Δεν θα αφήσουμε ξανά ανθρωπάκους να κρίνουν το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΩΣ ΕΔΩ !!! Παροτρύνουμε όλους σας, ακόμα και αυτούς που θα ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίσουν ανθρώπους που την κωλοτούμπα δεν την βλέπουν σαν γυμναστική επίδειξη αλλά σαν πολιτικός ελιγμός. Αποδείξτε τους ότι θέλουμε ανθρώπους ντόπρους, με ξεκάθαρες θέσεις και ιδέες. Το όπλο είναι στα χέρια μας όπως και το μέλλον των παιδιών μας.
      





http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus