Διυλιστήριο: ο Θεομπαίχτης πάντα είναι φασίστας

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ο Θεομπαίχτης πάντα είναι φασίστας


Δεν με αφορά καθόλου η πίστη ή η απιστία κάποιου.Η θρησκεία ή η αθεΐα.Ας έχει όποια θέση και σχέση θέλει.
Αυτό που με εξοργίζει είναι το κάθε είδους εμπόριο πίστης και θρησκείας.Έχω διαπιστώσει ό,τι αυτοί που το εξασκούν και το προβάλουν με διάφορους τρόπους είναι όλοι στη κλίμακα μικρού-μεγάλου καθάρματος.
Αλλά και η ρηχότητα-άγνοια αυτού που υποτίθεται ότι πιστεύουν αποδεικνύει ότι μόνο ως εμπόρευμα το έχουν και δόλωμα για ανόητους.

Βλέποντας στο γνωστό βίντεο στο τοίχο πίσω από τον Μπαλτάκο κρεμασμένες πολλές εικόνες ως ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ της φωλιάς τους,σκέφτηκα ότι για το θέμα διαφορά Κάδρου από Εικόνα είχαν μιλήσει πολύ νωρίς,έντονα και με οργή για τους "ιερόσυλους" ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ και ο Μακρυγιάννης και οΠαπαδιαμάντης.
Πως να τους γνωρίζει και να τους καταλάβει όμως ένας έμπορος-φασίστας

Πάντως οι άγιοι στο τοίχο του Μπαλτάκου σίγουρα θα γέλαγαν με αυτά που έβλεπαν.Είναι η εκδίκηση τους για το κρέμασμα που τους έκανε.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus