Διυλιστήριο: Ο Μπαλτάκος δημιουργεί ερωτηματικά για τον ρόλο της Χ.Α με την δήλωση της παραίτησής του

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος δημιουργεί ερωτηματικά για τον ρόλο της Χ.Α με την δήλωση της παραίτησής του

Παραιτήθηκε τελικά  ο Τάκης Μπαλτάκος από την ΝΔ με μια δήλωση που ούτε 10χρόνος μαθητής δεν θα έλεγε σαν δικαιολογία για να αιτιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
«Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής:

Λόγω της γειτονίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α. στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους βουλευτές του κόμματος αυτού.

Σε μια από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες και εκείνος και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλο, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Άλλωστε τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία είχα την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους - και μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων - ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίον τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω Βουλευτής.

Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης
Τάκης Μπαλτάκος».
Βέβαια εκτός από τις σαχλές δικαιολογίες του Μπαλτάκου στη δήλωσή του, υπάρχει και μια πληροφορία διαμάντi που είναι πάρα πολύ σημαντική και μας εγείρει πολλά ερωτήματα.
Λέει ο Μπαλτάκος:
"Σε μια από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως."

Αυτή η πρόταση μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιος είναι τελικά ο ρόλος της Χρυσής Αυγής.;;
Εφ' όσον το βίντεο αυτό το έχει στα χέρια του ο Κασιδιάρης για τόσο καιρό, για ποιο λόγο δεν το είχε βγάλει στην δημοσιότητα τόσο καίρο;;;
Δεν ήθελε μήπως να αποφυλακιστούν οι βουλευτές της παραταξής του;; 
Κυρίως για ποιο λόγο περίμενε να περάσει η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο ;;;

Το τελευταίο καιρό ακούγεται πολύ  άπο Συριζα και και από ΑΝΕΛ ότι θα κάτσουν στο σκαμνί όσοι έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση (ούτως ή άλλως είναι λαϊκή απαίτηση).
Όπως επίσης  ακούγεται ότι καθοδηγούν το κόσμο της Δεξιάς ανάμεσα στα δυο κόμματα ΝΔ και ΧΑ. Έχοντας  στόχο να εγκλωβισούν τους ψηφοφόρους σε ένα αλισβερίσι και να μην ξεφύγουν σε τίποτα Καμένους ή και Τσίπρα. Στην συνέχεια -όταν θα έρθει ο καιρός- θα αθωωθούν για τα περί εγκληματικής οργάνωσης. Ως αντάλλαγμα όταν θα ανοιξει η κουβέντα για ειδικά Δικαστηρια για τις τραπεζες και τα μνημόνια και λοιπά θα αρνηθούν να τους παραπέμψουν. 
Πράγμα που δεν  φαίνεται καθόλου απίθανο αν αναλογιστούμε τα ψέματα και τις βρώμικες μεθόδους που έχουν χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό.

www.diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus