Διυλιστήριο: Ο Δήμαρχος της Κροατικής πόλης Kutjevo μείωσε τον μισθό του κατά 1/3 για να βοηθήσει να ξεπεραστεί η κρίση.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Δήμαρχος της Κροατικής πόλης Kutjevo μείωσε τον μισθό του κατά 1/3 για να βοηθήσει να ξεπεραστεί η κρίση.

Ο νέος δήμαρχος από την πόλη Kutjevo της ανατολικής Κροατίας αποφάσισε να κόψει τον μισθό του περίπου στο 1/3.

Ο 26χρόχος φοιτητής οικονομικών Josip Budimir, εκλέχτηκε πρόσφατα δήμαρχος της πόλης με το κεντροδεξιό κόμμα SDP.

Ο νέος δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα  δουλέψει σκληρά και ότι μία από τις πρώτες του αποφάσεις είναι να μειώσει τον μισθό του ,αλλά και ακόμα τους μισθούς κι άλλων αξιωματούχων της πόλης, ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση.
croatiantimes

Σχόλιο:
Όταν πιστεύεις ότι με λιτότητα θα ξεπεράσεις την οικονομική κρίση....όπως τα δικά μας τα καλόπαιδα.... Αν θέλεις ο κόσμος να συστρατευθεί μαζί σου και να στερηθεί....Αυτό πρέπει να κάνεις. Μόνο έτσι μπορείς να εμπνεύσεις τον κόσμο με απόδείξεις τα έργα σου, ότι πραγματικά πιστεύεις ότι αυτή είναι η μοναδική λύση. Όχι κόβοντας μισθούς και συντάξεις από όλους, και εσύ να κάθεσαι στην πολυθρονάρα σου χωρίς να σε αγγίζει τπτ και να μας λες θεωρίες οικονομικών.

www.diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus