Διυλιστήριο: Καταγγελία: «Τα «LIDL» κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τα αρνιά»

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Καταγγελία: «Τα «LIDL» κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τα αρνιά»

Τεράστια κοροϊδία της γερμανικής αλυσίδας LIDL στους Έλληνες καταναλωτές, καταγγέλλουν παράγοντες της αγοράς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η εταιρεία διαφημίζει αρνιά σε συσκευασία με μόλις 3 ευρώ και οι καταναλωτές έχουν σχηματίσει ουρές για την προσφορά.

Το κόλπο, ωστόσο, φέρεται να είναι πως σε κάθε κατάστημα, όπως καταγγέλλουν πολίτες, έχουν το πολύ 10 συσκευασίες με 3 ευρώ και λένε στον κόσμο που περιμένει στην ουρά πως η προσφορά τελείωσε και έχουν μείνει αρνιά με πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο.

Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί στα LIDL και τα νεύρα των καταναλωτών που έπεσαν στην παγίδα, όπως λένε καταγγέλλοντας στα parapolitika.gr άνθρωποι που «την πάτησαν», ξεπερνά κάθε όριο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρης Καμπούρης κατήγγειλε τις «μαϊμού», όπως λέει, προωθητικές κινήσεις των πολυεθνικών.

Υπογράμμισε πως «δεν κάνουν μόνο κακό στους κτηνοτρόφους που περιμένουν τις εορτές του Πάσχα για να ρεφάρουν κάπως, αλλά κοροϊδεύουν με τον χειρότερο τρόπο το καταναλωτικό κοινό».

Κάλεσε δε, τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και την Πολιτεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναμένουμε την αντίδραση στις τόσο σοβαρές καταγγελίες και των αρμοδίων της πολυεθνικής.





http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus