Διυλιστήριο: Χιλιάδες επενδυτές περιμένουν στα σύνορα;

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χιλιάδες επενδυτές περιμένουν στα σύνορα;

Αυτό ακριβώς μας πληροφορούν τα συστημικά ΜΜΕ. Χιλιάδες μεγαλοεπενδυτές είναι έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα και να πλημμυρίσουν τον ελληνικό λαό με τα δισεκατομμύριά τους. Ακόμα μας λένε ότι πολλά εκατομμύρια τουρίστες προτίθενται να έρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν τον μύθο του ελληνικού success story.


Όλα αυτά όμως, με μια προϋπόθεση. Να ψηφίσει ο ελληνικός λαός στις 25 Μαϊου

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και όχι ΑΣΤΑΘΕΙΑ που θα μας βάλει σε περιπέτειες. Είναι το νέο εκλογικό δίλημμα που θέτει το σύστημα. Το υπονοούμενο είναι πως, αν ο λαός δεν ψηφίσει μνημονιακό τόξο (Σαμαρά – Βενιζέλο), τότε όλα τα πιο πάνω «καλά» θα πάνε χαμένα. Ούτε οι επενδυτές θα έρθουν ούτε οι τουρίστες.



Οι επενδυτές πράγματι περιμένουν στα σύνορα. Όχι όμως για να δουν τι θα ψηφίσει ο λαός, αλλά για να «πεθάνει» πρώτα ο λαός ώστε να κατασπαράξουν το πτώμα του. Σε ότι αφορά τους τουρίστες, ίσως και να υπάρχει πράγματι ένα διεθνές ενδιαφέρουν για να δουν από κοντά το περίεργο φαινόμενο, πως μπορεί να ζει, σαν να μην τρέχει τίποτα και να μην εξεγείρεται ένας λαός, έπειτα από τόσα που του κάνουν.


Εμείς οι ψηφοφόροι πάντως, προτιμάμε την περιπέτεια. Άλλωστε, τι νόημα έχει η ζωή χωρίς περιπέτεια;;;
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus