Διυλιστήριο: ''Κόπηκε'' ο Συνδυασμός του Χάρη Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη !!!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

''Κόπηκε'' ο Συνδυασμός του Χάρη Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη !!!

Ανακοίνωση σχετικά με τον αποκλεισμό του συνδυασμού του (υποστηριζόμενου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες) από τη διαδικασία των εκλογών εξέδωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου, μετά και την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. "Το μέλλον της ένστασης μας κατά της αρχικής ακύρωσης του Συνδυασμού μας από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και επομένως η απόφαση για τη συμμετοχή μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μετατίθενται. μετά το πέρας των εκλογών! Κάλλιο αργά παρά ποτέ" αναφέρεται στην αρχή της ανακοίνωσης της παράταξης "Θεσσαλονίκη ψηλά" και προστίθεται:

"Εστω και αν το μέλλον της Θεσσαλονίκης θα έχει υποθηκευτεί για τα επόμενα 5 χρόνια, με τους πολίτες της να χάνουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν μία ανεξάρτητη λύση για τα προβλήματα τους, μακριά από ψευδοδιλήμματα και τεχνητές αντιπαραθέσεις.

Το πώς οδηγηθήκαμε σε προεκλογικό αδιέξοδο είναι στους περισσότερους γνωστό. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε κρύψει την «καταραμένη» δημοσκόπηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο Συνδυασμός μας «Θεσσαλονίκη Ψηλά», συγκέντρωνε ποσοστά της τάξεως του 10%. Φαίνεται ότι πολλοί ενοχλήθηκαν, με «αιχμή του δόρατος» κάποια Μέσα Ενημέρωσης τα οποία έκαναν λόγω για «κάποια δημοσκόπηση που επικαλείται ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου», άσχετα φυσικά αν αυτή δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν επίσημο φορέα.

Μέσα τα οποία προτίμησαν να προβάλλουν επιλεκτικά υποψηφιότητες χαμηλότερης προτίμησης από το εκλογικό σώμα, στέλνοντας τη «Θεσσαλονίκη Ψηλά» στον τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και έντυπο «Άδη». Αυτή ήταν η τιμωρία για την ανεξάρτητη -και ανεξέλεγκτη για αυτούς- έκφραση πολιτικών θέσεων και απόψεων για μια Θεσσαλονίκη «Πρωτεύουσα Πόλη», που είναι και ο κεντρικός τίτλος των προγραμματικών μας θέσεων. Του μοναδικού, δηλαδή, ολοκληρωμένου και απόλυτα τεκμηριωμένου προγράμματος που παρουσιάστηκε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Είναι προφανές ότι το βαθύ κράτος της Θεσσαλονίκης έχει διαφορετικό «όραμα» για το μέλλον της πόλης μας και χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που διαθέτει από την πρώτη ημέρα δήλωσης της υποψηφιότητας μας για τη Δημαρχία της πόλης.

Εχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Η αναρμοδιότητα όμως που ισχυρίστηκε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, σχετικά με την εκδίκαση της ένστασης μας, περισσότερο πυροδοτεί την πολιτική αστάθεια στην πόλη, επηρεάζει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, και κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί την ομαλή έκβαση των εκλογών".

Ο κ. Παπαγεωργίου θα δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα αύριο Τετάρτη (14/05, 12:30 μ.μ - Καστριτσίου 5-7).
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus