Διυλιστήριο: Δεν αποκλείει τρίτο πακέτο ο Ντάισελμπλουμ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Δεν αποκλείει τρίτο πακέτο ο Ντάισελμπλουμ

Ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Ελλάδα ένα τρίτο πακέτο στήριξης, συμπλέοντας με τη γραμμή του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ωστόσο, «πόσα χρήματα θα χρειαστεί η Ελλάδα και σε ποιο επίπεδο θα κινείται η νέα βοήθεια θα αποφασιστεί μετά το καλοκαίρι» ξεκαθάρισε ο κ. Ντάισελμπλουμ και τόνισε ότι «το δημόσιο χρέος της Ελλάδας παραμένει σε υψηλά επίπεδα».

«Αν η Ελλάδα κληθεί να το χρηματοδοτήσει τότε το επιτόκιο θα κυμαίνεται γύρω στο 6% με 7%, γεγονός που καθιστά την εξυπηρέτησή του σχεδόν αδύνατη» σημείωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Για να επιτευχθεί μείωση του επιτοκίου η Ελλάδα θα πρέπει να ενισχύσει περαιτέρω την οικονομία της ή να λάβει νέα βοήθεια, επεσήμανε.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus