Διυλιστήριο: Οι «πρωταθλητές» των ερωτήσεων στη Βουλή για θέματα Παιδείας

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Οι «πρωταθλητές» των ερωτήσεων στη Βουλή για θέματα Παιδείας


Ποια κόμματα και βουλευτές κυριαρχούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο

Συνολικά 1.809 ερωτήσεις έχουν κατατεθεί στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου για θέματα που αφορούν το υπουργείο Παιδείας από το Σεπτέμβριο έως και τις 10 Ιουνίου.

Από το σύνολο των 1.809 ερωτήσεων, οι 350 πραγματοποιήθηκαν από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 373 ερωτήσεις.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα 61 ερωτήσεις κατατέθηκαν από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός ερωτήσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έχουν καταθέσει 346 ερωτήσεις, σχεδόν όσες τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν καταθέσει 103 ερωτήσεις, ενώ στα ίδια επίπεδα κινείται και η Δημοκρατική Αριστερά με 112 ερωτήσεις.

Ο αριθμός ερωτήσεων που έχουν καταθέσει οι βουλευτές του ΚΚΕ ανέρχονται σε 157. Οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές έχουν καταθέσει 96 ερωτήσεις, ενώ 215 ερωτήσεις κατατέθηκαν από ανεξάρτητους βουλευτές.

«Πρωταθλητής» στην κατάθεση ερωτήσεων για θέματα του υπουργείου Παιδείας αναδεικνύεται ο βουλευτής κ. Νικολόπουλος με 271 ερωτήσεις.

Από τους υπόλοιπους βουλευτές​ η κα Ξουλίδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει καταθέσει 87 ερωτήσεις. Από το ΣΥΡΙΖΑ ο υπεύθυνος παιδείας κ. Κουράκης 133 ερωτήσεις, ενώ η κα Ρεπούση της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει καταθέσει 41 ερωτήσεις.

Ο κ. Λαμπρούλης του ΚΚΕ έχει καταθέσει 46 ερωτήσεις. Ο κ. Αμανατίδης του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει 69 ερωτήσεις όσες και ο κ. Αυγενάκης της ΝΔ 80 ερωτήσεις έχει καταθέσει η κα Βαμβακά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Γερασιμίδου Ελένη του ΚΚΕ έχει καταθέσει 74 ερωτήσεις. Η κα Γεωργοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει 87 ερωτήσεις, ενώ 72 είναι οι ερωτήσεις της κα Δριτσέλη του ίδιου κόμματος. Η κα Κανελλοπούλου υπέβαλλε 85 ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, 80 ερωτήσεις πραγματοποίησαν οι κ. Κωνσταντινίδης Θεοδόσιος του ΚΚΕ και ο κ. Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ 100 ερωτήσεις
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus