Διυλιστήριο: Απαράβατος νόμος στις μαφίες : ΟΜΕΡΤΑ !!!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Απαράβατος νόμος στις μαφίες : ΟΜΕΡΤΑ !!!

Ακούω κατά καιρούς από τους γνωστούς ''αναγνωρίσιμους'' και δυστυχώς άτομα τα οποία κατείχαν αξιώματα, τις εκφράσεις :
'' ... Αν μιλήσω θα καταστραφεί το σύμπαν....'',
'' ... έχω πολλά ράμματα για την γούνα τους ...'',
'' ... αν βγάλω τις κασέτες, θα πέσει η κυβέρνηση...'',
 ''.. θα πάρω και άλλους μαζί μου ....''' κ.τ.λ.
Εκφράσεις που έχουν ακουστεί από τον καταδικασμένο Τσοχατζόπουλο, από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, από τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, τον κύριο Γιακουμάτο, τελευταία από τον κύριο Θεοχάρη και πολλούς άλλους.
Και μετά ;
Μετά σιωπή .....
Γιατί δεν μιλάνε ;
Τι γίνετε και μετά όλοι κλείνονται στα ''καβούκια'' τους και τελικά δεν μιλάνε ;
ΟΜΕΡΤΑ !!!
Και οι εισαγγελείς, γιατί δεν παρεμβαίνουν, να τους ζητήσουν τα στοιχεία αυτά; Να βγουν και να τα δημοσιοποιήσουν. Γιατί δεν τους πιέζουν, ή αν τους πιέζουν γιατί δεν μαθαίνουμε τίποτα.
ΟΜΕΡΤΑ !!!
Και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι όταν το θέλουν γίνονται αρκετά πειστικοί, γιατί δεν τους πιέζουν να μάθουν; Γιατί δεν καλούν τον κύριο Κασιδιάρη, που τόσο πολύ τον ''πολεμάνε'' (λέμε τώρα), να του πουν : ''Έλα δω κύριε ; Μιλήσατε για κάτι κασέτες ; Που είναι αυτές ; Πότε θα τις βγάλετε ; Και γιατί δεν τις βγάζετε τώρα ; Τι διαπραγματεύεστε ; ''
ΟΜΕΡΤΑ !!!
Να πιάσουν τον κύριο Θεοχάρη και να του πουν : '' Τι ράμματα για την γούνα τους έχεις;''
ΟΜΕΡΤΑ !!!
Ακούμε επίσης, ότι Πρόεδρος δικαστηρίου στην υπόθεση του σκάφους του Καμμένου, καταγγέλει ωμή παρέμβαση από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου σε αυτόν και τρεις ακόμα συνέδρους. Και δεν κινείται ένας εισαγγελέας. Το θέμα μένει ανοιχτό. Δεν ακούγεται τίποτα στα megaλα κανάλια. Γιατί ;
ΟΜΕΡΤΑ !!!  
Και με το δίκιο του,ο Ελληνικός λαός βλέπει υπόγειες συναλλαγές. Ξαφνικά σταματάνε όλα. Μετά από καιρό, βλέπουμε αυτούς που έλεγαν όλα αυτά, να ξαναπαίρνουν θέσεις και να κυβερνούν. Να ξαναψηφίζουν άδικους νόμους για τον ελληνικό λαό, και αυτοί να συνεχίζουν να υπάρχουν.
Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό ; Πότε επιτέλους θα μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι παίζουν τάβλι τις ζωές μας ; Πότε επιτέλους θα ξεβρωμίσει ο τόπος ;

http://diulistirio.blogspot.gr/

     
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus