Διυλιστήριο: Παρουσιάζουν μία απόφαση υπέρ Μαργέλου, ως “καταδίκη Καμμένου για τα CDS”! ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ CDS!

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Παρουσιάζουν μία απόφαση υπέρ Μαργέλου, ως “καταδίκη Καμμένου για τα CDS”! ΕΝΩ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ CDS!

…βάζουν μέσα και την Ξαφά που έχασε την δίκη, ως “δικαιωμένη”!
Η γκαιμπελική προπαγάνδα με σκοπό την εξαφάνιση του μεγάλου σκανδάλου των CDS και την προάσπιση της συμμορίας Παπανδρέου, συνεχίζεται αμείλικτη. Έτσι, δημοσιογράφοι – γκαιμπελίσκοι, παρουσιάζουν την απόφαση υπέρ του Μαργέλου της IJ Partners ως “καταδίκη Καμμένου για τα CDS”! Φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αναφέρουν ότι ο “Ανδρίκος” Παπανδρέου …δικαιώθηκε για το ίδιο θέμα! Ενώ το δικαστήριο ρητά αποφάνθηκε ότι η υπόθεση των CDS είναι σκάνδαλο που επέφερε ζημία, όπως καταγράφηκε στην απόφαση. Λίγες εβδομάδες μάλιστα πριν την δίκη του απατεώνα συνεταίρου του Παπανδρέου, με τον οποίον έπαιρνε λεφτά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ διατηρούσε εταιρεία “βιτρίνα” στην Ελβετία, στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.
Την ίδια στιγμή που δύο δικαστικές αποφάσεις, στις δίκες με Παπανδρέου και Ξαφά – Μάκκα, δικαίωσαν τον Πάνο Καμμένο ως προς το σκέλος των CDS. Όπως τον δικαίωσαν για την Ελβετική εταιρεία του Ανδρίκου Παπανδρέου, που συστεγάζεται με αυτές των καταζητούμενων Γριβέα – Βάτσικα, για την οποία όμως η δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών!

Η απόφαση λοιπόν, δικαιώνει τον Μαργέλλο με το σκεπτικό ότι ο Καμμένος δεν προσκόμισε στοιχεία για το γεγονός ότι η εταιρεία του Μαργέλλου ενεπλάκη στην αγοραπωλησία των CDS, αλλά ο ίδιος ο Μαργέλλος δηλώνει το μεμπτό της πώλησης των γυμνών CDS!
Η απόφαση βγήκε σε χρόνο (αρνητικού) ρεκόρ, αφού η δίκη έγινε πριν από αρκετούς μήνες και οι αποφάσεις στις υποθέσεις Παπανδρέου – Ξαφά – Μάκκα είχαν ήδη εκδοθεί!
Εννοείται ότι θα ασκηθεί έφεση, για να δούμε εάν σπάσει η παράδοση που θέλει τον κύριο Μαργέλλο να δικαιώνεται δικαστικά επί κυβερνήσεων “Παπανδρέου”, όπως έγινε και με το σκάνδαλο του καλαμποκιού. Όταν η Ελλάδα διασύρθηκε ως χώρα απατεώνων και πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, ως πρόστιμο, χωρίς ποτέ να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά από τις τσέπες που είχαν θησαυρίσει.
Τέλος, η απόφαση στηρίχθηκε σε “διαβεβαιώσεις” στελεχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ οι διοικήσεις του είναι υπόδικες για το μέγα σκάνδαλο που κόστισε δις στον Ελληνικό λαό. Όλα πάντως θα ξεκαθαριστούν σε δεύτερο βαθμό.
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus