Διυλιστήριο: To απόλυτο hit του καλοκαιριού με ΑΔΩΝΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

To απόλυτο hit του καλοκαιριού με ΑΔΩΝΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το hit του φετινού καλοκαιριού έχει πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και πρόκειται για μια διασκευή από το Comedy Lab του γνωστού κομματιού «Get Lucky», με θέμα τη… διαρκή παρουσία του υπουργού Υγείας σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνο και… Twitter!

Μάλιστα, το ανακάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας και το τουιτάρισε γράφοντας: «Λοιπόν τα παιδιά αυτά δεν τα ξέρω, αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό θα είναι το hit του καλοκαιριού: «μεγάλη πλάκα» έγραψε ο ίδιος.

«Είναι αυτός ο αρχαίος σοφός, δεν σταματά, μα ποτέ, να μιλά» είναι το ρεφρέν του τραγουδιού που έχουν διασκευάσει με μεγάλη επιτυχία οι Paradise. Οι ίδιοι, κάτω από το βίντεο σημειώνουν: «Γεια! Είμαστε οι Parodise και μας αρέσει να αλλάζουμε τα φώτα σε γνωστά τραγούδια».


Πηγή
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus