Διυλιστήριο: Πρωτοφανής επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Τον αποκαλεί “ψεκασμένο”!!

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πρωτοφανής επίθεση του Γιάννη Πρετεντέρη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη! Τον αποκαλεί “ψεκασμένο”!!

Για πρώτη φορά καθεστωτική εφημερίδα επιτίθεται με τέτοιο μένος στον Χρυσοχοΐδη! Εναν υπουργό που μέχρι πρότινος εθεωρείτο “εκλεκτός της διαπλοκής”. Φαίνεται ότι αυτό αλλάζει, αφού σήμερα ο κύριος Πρετεντέρης στο άρθρο του στα Νέα, αποκαλεί ψεκασμένο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ήταν ο μόνος Έλληνας πολιτικός που αποκάλεσε μουσουλμάνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.
Έτσι, ο κύριος Πρετεντέρης με πρόσχημα τις εξελίξεις στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, βρίσκει αφορμή και εκτοξεύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Μοναδικό υπερκομματικό υπουργό…
Το υπόλοιπο άρθρο είναι ένα ευχάριστο ανάγνωσμα επιπέδου “ζουν ανάμεσα μας”. Φαίνεται ότι Τα Νέα επιστρέφουν στην εποχή του “Νερού του Καματερού” για να αυξήσουν την κυκλοφορία τους που πλέον απειλείται από την μαχητική Espresso.
http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus