Διυλιστήριο: "Δημοκρατία χωρίς δημοψήφισμα δεν υπάρχει" τσίριζε μια φορά κι έναν καιρό ο Αδωνις! (βίντεο)

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

"Δημοκρατία χωρίς δημοψήφισμα δεν υπάρχει" τσίριζε μια φορά κι έναν καιρό ο Αδωνις! (βίντεο)

Κι όμως, ακόμα κι ο Αδωνις Γεωργιάδης υπήρξε μια φορά κι έναν καιρό υπέρ των δημοψηφισμάτων. Μόνο που αυτό συνέβαινε το 2010, όταν ήταν ακόμα βουλευτής του ΛΑΟΣ κι από κάτω τον χειροκροτούσε κι ο σημερινός υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης.

Διαβάστε τί έλεγε, μεταξύ άλλων, στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης:

-"Tο αίτημα για δημοψήφισμα δεν γίνεται να προσπερνιέται με δηλώσεις εντυπωσιασμού ή με δικαιολογίες που στερούνται λογικής και επιχειρημάτων.
- Η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύει στα δημοψηφίσματα γιατί αδιαφορεί συστηματικά για τα όσα η κοινωνία πρεσβεύει και τις αγωνίες των πολιτών.
- Αν είστε δημοκράτες να κάνετε δημοψήφισμα αλλιώς να αφαιρέσετε τις δημοκρατικές νομιμοποιήσεις σας και να αφήσετε το θέατρο.
- Δημοκρατία χωρίς δημοψήφισμα δεν υπάρχει"!



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus