Διυλιστήριο: ΒΙΝΤΕΟ-Χαρδούβελης: Ο ΕΝΦΙΑ έχει μία δόση αυθαιρεσίας

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Χαρδούβελης: Ο ΕΝΦΙΑ έχει μία δόση αυθαιρεσίας

«Ο ΕΝΦΙΑ δεν βασίζεται στο εισόδημα έχει μία δόση αυθαιρεσίας» παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης μιλώντας στη Βουλή. Μάλιστα δεσμεύθηκε ότι θα επιλυθούν τα όποια λάθη στο φόρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα δουλέψουμε, δεν θα μαυρίσουμε στον ήλιο αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον κάποιοι από μας ακριβώς επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε τον Έλληνα πολίτη».

Ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε ότι «πρέπει να βρούμε μία συναίνεση, ότι το πολυνομοσχέδιο έχει ένα προοδευτικό πρόσημο».

«Ελπίζω ότι θα βρεθεί συναίνεση και τουλάχιστον ορισμένα άρθρα θα τα ψηφίσει η αντιπολίτευση», σημείωσε και τόνισε:

«Δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε όλα και για όλα. Αυτό θα στείλει και ένα μήνυμα συλλογικής ευθύνης των Ελλήνων και προς τους εταίρους μας».

«Η δική μου η σκοπιά είναι να μην κοιτάζω το παρελθόν, να μη λέω ποιος φταίει και ποιος δε φταίει, γιατί η συνταγή ήταν λάθος. Συμφωνώ με πολλές από τις κριτικές που κάνει και η αντιπολίτευση για τα πόσα λάθη κάναμε στο παρελθόν.

«Ένα λάθος που έκαναν οι Έλληνες γενικά και όλα τα κόμματα, είναι ότι δεν βρέθηκε αυτή η συναίνεση για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κρίση. Ο καθένας είχε τη δική του φωνή. Ο λόγος που οι υπόλοιπες χώρες σε κρίση κατάφεραν να βγουν από τα μνημόνια ήταν ότι υπήρξε μία συναίνεση της μεγάλης πλειοψηφίας των κομμάτων», ανέφερε ο κ. Χαρδούβελης και κατέληξε:

«Η οικονομία αυτή τη στιγμή σταθεροποιείται. Το ερώτημα είναι, θα μπορέσουμε να τη σπρώξουμε και να πάει λίγο μπροστά; Πρέπει να συμβάλλουν όλοι στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας».



Δείτε το βίντεο:


Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus