Διυλιστήριο: Εκτός παιδικών σταθμών 22.700 παιδιά

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτός παιδικών σταθμών 22.700 παιδιά

Λεφτά υπάρχουν αλλά 15.000 παιδιά βρέθηκαν, λόγω της οριζόντιας περικοπής των διαθέσιμων θέσεων, εκτός του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών για το επόμενο έτος.

Τι έγινε; Οι συνολικές αιτήσεις που υποβλήθηκαν αφορούσαν 112.282 παιδιά. Έγκυρες θεωρήθηκαν 97.629. Οι προσφερόμενες θέσεις συνολικά σε σταθμούς και κέντρα ήταν 89.642. Τελικά όμως τα παιδιά που τοποθετήθηκαν είναι 74.912.

Δηλαδή 22.700 παιδιά με έγκυρες αιτήσεις μένουν εκτός, ενώ 14.700 θέσεις μένουν κενές, καθώς οι αιτήσεις αφορούσαν άλλες περιοχές ή ορισμένοι γονείς έκαναν αίτηση μόνο σε έναν παιδικό σταθμό.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus