Διυλιστήριο: Μπάχαλο στη Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «Σκούρα» τα βρήκαν οι βουλευτές

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μπάχαλο στη Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία: «Σκούρα» τα βρήκαν οι βουλευτές

Το Διυλιστήριο λέει :''.... Οι άνθρωποι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Από την μια δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν, και από την άλλη δεν μπορούν να μάθουν τόσο απλό, να ψηφίζουν ηλεκτρονικά. Τους έκαναν και ιδιαίτερα μαθήματα. Και αυτοί και πάλι μετεξεταστέοι. Ήμαρτον πια. Δεν γίνεται την εποχή των ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, την εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυτοί να μην μπορούν ούτε την κάρτα να μάθουν. Το επίπεδο, πολύ χαμηλό. Και θέλουν να κυβερνήσουν ;Μήπως τώρα που αρχίζουν τα σχολεία κάποιοι από αυτούς πρέπει να ξανακαθίσουν στα θρανία ; ''

Τελικά όσα μαθήματα και αν γίνουν στους βουλευτές για την ηλεκτρονική ψηφοφορία φαίνεται πως δύσκολα θα μάθουν.

Το απόγευμα στην ονομαστική ψηφοφορία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έγινε πάλι το έλα να δεις.

Ηταν τέτοια η ασχετοσύνη των βουλευτών στο πως να βάλουν την Ηλεκτρονική τους κάρτα στην ειδική υποδοχή και ποια κουμπιά να πατήσουν ώστε στο τέλος η προεδρεύουσα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά είπε «Οτι έγινε -έγινε ... πάμε να συνεχίσουμε με την κανονική ψηφοφορία»

Ετσι και αλλιώς η ηλεκτρονική ψηφοφορία ήταν η τρίτη δοκιμαστική μέχρι να καθιερωθεί σε όλες τις ψηφοφορίες της Βουλής αλλά φαίνεται πως οι βουλευτές είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν τα κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά.

Ηταν τέτοια η απογοήτευση της κ. Κόλλια ώστε κάποια στιγμή φωνάξε στους βουλευτές: « Επιτέλους να μη μάθουμε να ψηφίζουμε ηλεκτρονικά;»

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus