Διυλιστήριο: Τι δεν είδαμε στις ανασκαφές στην Αμφίπολη ;

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τι δεν είδαμε στις ανασκαφές στην Αμφίπολη ;


ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ.
Τέντες είδαμε, σκαλωσιές είδαμε, μεμβράνες για την προστασία από τις πλημμύρες και το φως είδαμε, αντιστηρίξεις είδαμε, αυξημένη αστυνομική δύναμη είδαμε, γεννήτρια για τον φωτισμό την νύχτα είδαμε
αλλά
Χάθηκε ο κόσμος, να μπει μια ελληνική σημαία στην Αμφίπολη, ώστε όσοι (φίλοι, εχθροί και αδιάφοροι) παρακολουθούν τις ανασκαφές και βλέπουν τις εικόνες να λαμβάνουν ο καθένας τους ξεκάθαρα το μήνυμα ?
Ντρεπόμαστε να δείξουμε ότι ο χώρος των ανασκαφών είναι ένα σημείο της πατρίδας μας και ότι τις ανασκαφές τις διεξάγουν οι επίσημες ελληνικές αρχές και υπηρεσίες ?
Φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες και ότι αυτό το θαύμα που αναδύεται σιγά σιγά βρίσκεται στην Ελληνική Επικράτεια και είναι έργο των προγόνων μας ?
Τόσο πολύ μυαλό χρειάζεται για να σκεφτεί κάποιος αρμόδιος ένα τόσο απλό πράγμα και να εκμεταλλευτεί η χώρα μας αυτή την χρυσή ευκαιρία να προβάλει τα εθνικά μας ζητήματα?
Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα το διαβάσει και θα συγκινηθεί !!!

Γράφει ο Άγγελος Νικόπουλος (δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω)

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus