Διυλιστήριο: Απεμπλοκή της Ελλάδας απο το ΝΑΤΟ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Απεμπλοκή της Ελλάδας απο το ΝΑΤΟ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Διυλιστήριο λέει : '' .... Την ώρα που οι γείτονές μας Σκοπιανοί, παρακαλούν να μπούνε στο ΝΑΤΟ (μην ξεχνάμε ότι είχαμε θέσει VETO επί πρωθυπουργίας Καραμανλή εδώ), την ώρα που η ''σύμμαχος'' χώρα Τουρκία ισχυροποιεί τις θέσεις της μέσα σε αυτήν, , την ώρα που παίζεται το γεωπολιτικό παιχνίδι για ανακύρηξη της ΑΟΖ και συνάμα των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, την ώρα που ο μουσουλμανισμός είναι δυνατός πια στην Θράκη μας (μέσα από την στήριξη των κομμάτων) και ακούμε για ανεξαρτητοποίηση της Θράκης, εμείς θέλουμε να φύγουμε από το ΝΑΤΟ; Καλό είναι ο κύριος Τσίπρας να απομονώσει αυτές τις φωνές μέσα στο κόμμα του, που σίγουρα μόνο καλό δεν κάνουν για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας...''  

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη μια απο τις κρισιμότερες συνοδούς του ΝΑΤΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο στη Βουλή την απεμπλοκή της χώρας από την Ευρωατλαντική Συμμαχία.

Ειδικότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας υποστήριξε πως «η Ελλάδα δεν επωφελείται. Πρέπει να διαλυθεί, είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ και μια υπεύθυνη κυβέρνηση πρέπει να βάλει μια διαδικασία απεμπλοκής από αυτή τη σχέση».

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά σήμερα προκάλεσε αμηχανία με τον υφυπουργό Άμυνας Γιάννη Λαμπροπουλο, να επιχειρεί με ήπιο τρόπο να εξηγήσει στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι πολύ επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας να τίθεται τέτοιο θέμα μετά απο 60 χρόνια.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus