Διυλιστήριο: Η Συντονιστική επιτροπή Ιλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέτρεψε τέσσερις πλειστηριασμούς !!!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Συντονιστική επιτροπή Ιλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέτρεψε τέσσερις πλειστηριασμούς !!!

 
Μία αποκλειστική είδηση που δεν έδειξε κανένα κανάλι (γιατί άραγε ;), όπως τότε που δείχνανε να μοιράζει η Χρυσή Αυγή τρόφιμα μόνο για Έλληνες.
  Μια ακόμα δράση αποτροπής πλειστηριασμού στο ειρηνοδικείο Ιλίου, την Τετάρτη 24 9 2014 στις 16:00. Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων της περιοχής σε συνεργασία με το νομικό τμήμα του κόμματος και τον Αντιπρόεδρο των γιατρών Χωρίς Σύνορα Θανάσης Παπαχριστόπουλος, κατάφεραν να αποτρέψουν τέσσερις δημοπρασίες που αφορούσαν οικογένειες της περιοχής. Ο εκπρόσωπος του κινήματος Χάρης Καλογεράκης ανέλυσε και κατέθεσε στην Πρόεδρο του ειρηνοδικείου τα νομικά επιχειρήματα που απαγορεύουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας από το Σύνταγμα, αναγκάζοντας τους εκπροσώπους των Τραπεζών να τραπούν σε φυγή και να αναβληθούν οι πλειστηριασμοί. Το σύνθημά τους : '' ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ''.


  Στην δράση αυτή συμμετείχαν και μέλη του κινήματος ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'', μέλη του ΕΠΑΜ Ιλίου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
  Εμείς με την σειρά μας να επικροτήσουμε τέτοιες ενέργειες που δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν θα δεχτούν την δήμευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιούσιας, και να ελπίσουμε το παράδειγμα της Συντονιστικής να το ακολουθήσουν και άλλες συντονιστικές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και οργανώσεις των άλλων αντιμνημονιακών κομμάτων.

http://diulistirio.blogspot.gr/  
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus