Διυλιστήριο: Τα 'ψαλλε ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς στον Ντάισεμπλουμ. VIDEO

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα 'ψαλλε ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς στον Ντάισεμπλουμ. VIDEO

Έξω από τα δόντια μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Αντιπρόεδρος του ECR και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς . Κάλεσε,σε αυστηρό ύφος τον πρόεδρο του Eurogroup κο Νταϊσελμπλούμ να ασχοληθεί με την Ελλάδα την οποία τα μνημόνια μετέτρεψαν σε κοινωνικό νεκροταφείο.
Ο Έλληνας αντιπρόεδρος των ευρωπαίων αντιφεντεραλιστών έθεσε ευθέως και επιτακτικά το θέμα της αποζημίωσης της Ελλάδος για την οικονομική καταστροφή που έχουν υποστεί οι Έλληνες μετά την εφαρμογή των όρων του μνημονίου Ο κ.Μαριάς τόνισε ότι παρότι η Ελλάδα μετά το Μνημόνιο έλαβε δανειακά κεφάλαια ύψους 214 δις ευρώ, εντούτοις λόγω της καταστροφικής συνταγής του Μνημονίου που επέβαλε η τρόικα, διαλύθηκε η ελληνική οικονομία και κοινωνία, γέμισε στρατιές ανέργων και νεόπτωχων η Ελλάδα, μειώθηκε το ΑΕΠ της χώρας κατά 25% και αυξήθηκαν τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες.



Ήδη πρόσθεσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2014 με Ψήφισμα είχε επιρρίψει σ΄ αυτούς ευθύνες για την αποτυχία του Μνημονίου και για το λόγο αυτό είχε ζητήσει τη λήψη σχετικών μέτρων όπως ήταν η διευθέτηση του χρέους, η αλλαγή οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής στην Ελλάδα και σε αυτό οφείλουν να συμμορφωθούν τρόικα και Γιούρογκρουπ.

Παράλληλα ο κ.Μαριάς κατήγγειλε την τρόικα η οποία αυτές τις ημέρες στο Παρίσι με προκλητικό τρόπο απαιτεί τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, απολύσεις και κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο κ.Νταισελμπλουμ δεν ήταν αρνητικός αλλά άφησε την εντύπωση ότι θα το δει το θέμα. Δυστυχώς είπε ο Κος Μαριάς, κάνουμε αυτά που όφειλε η επίσημη ελληνική να κάνει άλλα δεν τολμάει.

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus