Διυλιστήριο: Καναδέζικες μουσουλμανικές ομάδες: Μήνυμά μας προς όλους όσους πιστεύουν σε βίαιες εξτρεμιστικές ιδεολογίες είναι ότι δεν έχετε να κάνετε σε τίποτα με το Ισλάμ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Καναδέζικες μουσουλμανικές ομάδες: Μήνυμά μας προς όλους όσους πιστεύουν σε βίαιες εξτρεμιστικές ιδεολογίες είναι ότι δεν έχετε να κάνετε σε τίποτα με το Ισλάμ

Ηχηρό μήνυμα-χαστούκι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να δημιουργήσουν θρησκευτικό μίσος, να μας διαιρούν για να μπορούν ανενόχλητοι να βασιλεύουν, έστειλαν οι εκπρόσωποι των μεγάλων καναδικών μουσουλμανικών ομάδων συγκεντρώθηκαν στην Οτάβα για να επαναλάβουν την καταγγελία τους για την τρομοκρατία στο όνομα του Ισλάμ.

"Το μήνυμά μας προς όλους όσους πιστεύουν σε βίαιες εξτρεμιστικές ιδεολογίες είναι ότι δεν έχετε να κάνετε σε τίποτα με το Ισλάμ", δήλωσε ο Ihsaan Gardee, διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου των καναδών μουσουλμάνων και ένας από τους πολλούς ομιλητές σε εκδήλωση της Πέμπτης. «Δεν έχετε καμία σχέση με τις ευγενείς αρχές της πίστης μας, η οποία καταδικάζει κατηγορηματικά την αφαίρεση μιας αθώας ζωής."

Μουσουλμανικές οργανώσεις σε ολόκληρο τον Καναδά έσπευσαν να εκδώσουν δηλώσεις της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους για  τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν  στην Οτάβα την Τετάρτη ,όπου ο Michael Zehaf-Bibeau, που πρόσφατα προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, δολοφόνησε την CPL. Nathan Cirillo

"Προφανώς υπάρχει πολλή θλίψη και ίσως θυμός," δήλωσε ο Hashmi σε μια τηλεφωνική συνέντευξη. "Αυτή είναι η χώρα μου. Δεν έχω ζήσει πουθενά αλλού και αυτό είναι το σπίτι μου, γι'αυτό όποιος και να εξαπλωνεί την αιματοχυσία και η βία στην πατρίδα μου, δεν παίρνω πολύ καλά. Το παίρνω σαν μεγάλη προσβολή.  "
"Αισθανόμαστε ακριβώς όπως οι συμπατριώτες μας  Καναδοί .", πρόσθεσε.




πληροφορίες από http://www.windsorstar.com/
www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus