Διυλιστήριο: Αυτούς ετοιμάζουν να μας κυβερνήσουν!! (βίντεο)

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αυτούς ετοιμάζουν να μας κυβερνήσουν!! (βίντεο)

 Στο πρώτο βίνεο εμφανίζονται φοιτήτες Νομικής ΑΠΘ που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Κάποιοι από αυτούς και οι υποστηρικτές - ψηφοφόροι τους είναι γνώριμες φυσιογνωμίες. Σήμερα στελεχώνουν τα κατώτερα δικαστήρια, αύριο τα ανώτερα, φορείς του Δημοσίου και άλλους σημαντικούς παράγοντες της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Στο δεύτερο Οι φοιτητές της ΔΑΠ πανηγυρίζουν με σεξιστικά υπονοούμενα και γηπεδικές βρισιές τη νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές του 2011 στο ΤΕΙ Πειραιά. Κοτόπουλα βαμμένα πράσινα, φουσκωμένα μπλε προφυλακτικά και φουσκωτές κούκλες. Μετά τις φοιτητικές εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΑΠ για να τους συγχαρεί για τη νίκη και είπε “Αποδείξατε ότι η νεολαία είναι σκεπτόμενη”.
Ο κομματισμός της εξουσίας στα πανεπιστήμια τα κατέστησε οικογενειοκρατικά κέντρα πλουτισμού και μέσα χειραγώγησης της κοινωνίας με την αναξιοκρατία και την αμορφωσιά. Τα ΜΜΕ λένε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους νόμους της Γιαννάκου και της Διαμαντοπούλου διέλυσαν τον κομματισμό στα πανεπιστήμια.



πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus