Διυλιστήριο: Ψεκασμένος συνωμοσιολόγος κι ο Μίκης; Eβραιοαμερικάνοι σιωνιστές κρύβονται πίσω απ' τα μεγάλα δεινά της ανθρωπότητας σήμερα!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ψεκασμένος συνωμοσιολόγος κι ο Μίκης; Eβραιοαμερικάνοι σιωνιστές κρύβονται πίσω απ' τα μεγάλα δεινά της ανθρωπότητας σήμερα!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην ξέρεις τον εχθρό σου, όταν είσαι σε εμπόλεμη κατάσταση...

Ότι δεν μας λένε οι όλα αυτά τα χρόνια οι"τηλε-ειδήμονες", τα λέει ο Μίκης μέσα σε 1:30 λεπτό.
Μας εξομολογείται ότι πιστεύει πως οι Εβραιοσιωνιστές κρύβονται πίσω απ' τα μεγάλα δεινά της ανθρωπότητας σήμερα!

"Ελέγχουν το κόσμο 50 εβραιοαμερικάνοι....
...Είμαι αντισιωνιστής όχι αντισημίτης....
..Ότι γίνεται σήμερα, είτε πόλεμοι, είτε οι οικονομική επίθεση συνδέεται απολύτως με τον σιωνισμό...". Είναι κάποια από αυτά που λέει.

Φυσικά το εβραϊκό λόμπι καταδίκασε αυτές τις δηλώσεις του Θεοδωράκη γιατί πιστεύουν ότι όποιος δηλώνει αντισιωνιστής είναι και αντισημίτης..



www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 2Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

2 Comments

  1. ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus