Διυλιστήριο: Τ' ένα χέρι νίβει τ'άλλο.... Οι απατεώνες βραβεύουν τους δολοφόνους.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Τ' ένα χέρι νίβει τ'άλλο.... Οι απατεώνες βραβεύουν τους δολοφόνους.


Ο Τόνι Μπλερ, ο πρόεδρος που μέσα στα πρώτα 6 χρόνια διακυβέρνησής του, διέταξε τα Βρετανικά στρατεύματα να πολεμήσουν 5 φορές, περισσότερες από όλους τους πρωθυπουργούς στην ιστορία της Αγγλίας. Το 1998 και 2003 στο Ιράκ, το 1999 στο Κόσοβο, το 2000 στην Σιέρα Λεόνε και στο Αφγανιστάν το 2001.(Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στο Ιράκ, από την καταστροφή που έκαναν στις υποδομές τους, πέθαναν 300.000 παιδιά τα επόμενα χρόνια.)



H ΜΚΟ Save The Children ( Θυμάστε εκείνη τη ΜΚΟ που μάζευε δήθεν λεφτά για τα παιδιά της Συρίας με τη στήριξη της....Goldman Sachs;)

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ λοιπόν ... βράβευσε τον Tony Blair...για την παγκόσμιο κληροδότημα που άφησε πίσω του! Καθάρματα κι υπηρέτριες των τοκογλύφων που ευθύνονται για εγκλήματα πολέμου, γενοκτονίες, εισβολές, λεηλασίες και καταστροφές ολόκληρων χωρών και λαών ...επιβραβεύονται ως σπουδαίες προσωπικότητες κι ευεργέτες.
Αυτές οι τιμές αφορούν αποκλειστικά αυτούς που υπηρέτησαν τη Νέα Τάξη χωρίς να λογαριάζουν το κόστος σε αίμα . Αυτοί που αντιστάθηκαν στη Νέα Τάξη πλήρωσαν ακόμα και με τη ζωή τους.

Οι εγκληματίες βαφτίζονται ήρωες κι ευεργέτες...και κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει. Σκουλήκια που αλληλοβραβεύονται και ανταλλάσσουν επαίνους... δημιουργώντας στις μάζες την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για αξιόλογες προσωπικότητες.

Σ.Σ
www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus