Διυλιστήριο: VIDEO - Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΥΚΟΥΡΗ !!!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

VIDEO - Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΟΥΚΟΥΡΗ !!!


Μετά το ''σάλο'' που προκλήθηκε από τις καταγγελίες της Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, παρατηρήσαμε την άμεση αντίδραση του συστήματος που φυσικά σκοπό είχε και έχει πλήξει την σοβαρότητα του θέματος. Η πρώτη τους κίνηση ήταν να αναδείξει στον κόσμο ότι ούτε καν υπάρχει το πρόσωπο που φέρετε να είναι ο συνδετικός κρίκος των βουλευτών και της συγκυβέρνησης. Για αυτό δεκάδες ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, στα γνωστά συστημικά μπλοκ είχαν αυτούς τους πηγαίους τίτλους, ευχόμενοι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

Η επόμενη κίνηση, μετά την αναγγελία του ονόματος του κύριου Σουκούρη από τον Πρόεδρο του κινήματος ήταν να βγουν πάλι στα γνωστά συστημικά ''ελεύθερα'' κανάλια, διαψεύδοντας του εαυτούς τους, να επιβεβαιώσουν το υπαρκτό πρόσωπο αλλά ότι ήταν από τους χιλιάδες ψηφοφόρους της συγκυβέρνησης και ότι κανένας βουλευτής ή υπουργός δεν είχε σχέση μαζί του. Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κύριος Παπαμιμίκος επαναλάμβανε συνεχώς ότι τα στοιχεία είναι μόνο από το facebook και δεν υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία παρόλο τις επισημάνσεις του δημοσιογράφου.


Ύστερα από αυτό, έχοντας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καλά δεμένη την υπόθεση ο κύριος Καμμένος άρχισε να βγάζει κάποιες αναρτήσεις του κυρίου Σουκούρη αποδεικνύοντας ότι έμμεσα, ότι ο κύριος Σουκούρης ήταν και υπεύθυνος της οργάνωσης της κοπής της πίτας του κύριου Μηταράκη και συνομιλούσε, διαδικτυακά με τον κύριο Γεωργιάδη.




Άμεση αντίδραση του συστήματος με νέα επιχειρήματα - ψέμματα της συγκυβέρνησης στην προσπάθεια τους να υποβιβάσουν το θέμα, προσπαθώντας να προκαταβάλουν το αποτέλεσμα.

1. Ο γνωστός σε όλους μας κύριος Φαήλος σε τηλεοπτικό μέσο , χασκογελώντας αναφέρει ότι μέσω facebook καμιά κοπελίτσα μόνο μπορείς να βγάλεις, και ότι όλοι μιλούν με χιλιάδες ψηφοφόρους
 - Βέβαια δεν ορίζουν κάποιον σαν διοργανωτή της κοπής της πίτας αν δεν τον γνωρίζουν.

2.  Ο Καμμένος και η κυρία Ξουλίδου δεν πρόκειται να πάνε στον εισαγγελέα, γιατί δεν έχουν στοιχεία 
- Δυστυχώς για αυτούς πήγαν στον εισαγγελέα.

3. Γιατί ο κύριος Καμμένος δεν το είχε αναφέρει στον κύριο εισαγγελέα, όταν είχε κληθεί για την γνωστή υπόθεση του κουμπαρά ; 
- Δυστυχώς πάλι για αυτούς, το είχε αναφέρει λέγοντας ότι δεν είναι πλήρως στοιχειοθετημένο.

4. Δεν πρόκειται να ζητήσει (η κυρία Ξουλίδου) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και να γίνουν γνωστές και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο εν λόγω κύριος. 
- Δυστυχώς για αυτούς έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μετά από αίτηση της κυρίας Ξουλίδου, οπότε η υπόθεση τώρα δένει και νομικά.

5. Από την στιγμή που δεν χρηματίστηκε, αλλά έγινε απόπειρα χρηματισμού δεν θεωρείται κακούργημα αλλά πλημμέλημα. 
- Δηλαδή πρέπει να τα ''πάρει'' ο βουλευτής για να μπει ο συνδετικός κρίκος και ο εντολοδόχος φυλακή; Τότε θα έμπαινε φυλακή ο βουλευτής που τα πήρε. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν τα έπαιρνε η κυρία Ξουλίδου. Όλα τα παπαγαλάκια τώρα θα είχαν πέσει επάνω της και θα την διαπόμπευαν σαν το μίασμα της Ελληνικής Βουλής που χρηματίστηκε.

6. Ο κύριος Σούκουρης δεν ανήκει στην ΝΔ.
- Από ότι μαθαίνουμε είναι μέλος της ΝΔ του Βύρωνα και μάλιστα με ενεργή δράση. Πιστεύει κανείς ότι για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους θα έβαζαν κάποιο μεγαλοστέλεχος της ΝΔ; Τέτοιες δουλειές τις κάνουν τα ''ψιλά'' τύπου Ρουπακιά, που δεν έχουν να φάνε και αναζητούν τρόπους διεξόδου επιβίωσης και τελικά αυτοί είναι που καταλήγουν φυλακή. Τα μεγαλοστελέχη έχουν καλά φυλαγμένες τις φωλιές τους.

Και μετά από όλα αυτά βγαίνει ο αδέκαστος κύριος Γεωργιάδης σε πρωινή εκπομπή να μας πει ότι γνώριζε το κύριον, γιατί είχε πάει ως βορειοηπειρώτης στο γραφείο του να του παραπονεθεί εντονότατα γιατί τους έκοψε το επίδομα (!!!)
Και εδώ πιάστηκε στην φάκα ο λαλίστατος υπουργός. Σαν τι πήγε στο γραφείο του; Σαν σύλλογος βορειοηπειρωτών; Περνάει από όλη την ασφάλεια του γραφείου του κυρίου Γεωργιάδη ο οποιοσδήποτε για να παραπονεθεί ; Γιατί αν είναι έτσι, ξέρω κάποιους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να ''παραπονεθούν'' στον κύριο Γεωργιάδη.

Και πήγε εκεί να ''παραπονεθεί''; Μόνος του, ήταν; Δεν ήταν μαζί του και κάποιο άλλο μέλος του συλλόγου ; Δεν υπάρχει κάποιος να μας πιστοποιήσει ότι είχε πάει για αυτό το θέμα; Γιατί δεν ρωτάει ο κύριος Γεωργιάδης το δεξί χέρι του φίλου του υπουργού, Μπάμπη Καραθάνο, ότι οι βορειοηπειρώτες έχουν σύλλογο και θα μπορούσε ο κύριος Γεωργιάδης να δεχτεί τον σύλλογό τους για να ακούσει τα παράπονά τους;  

Και κλείστηκαν σε ένα γραφείο και ο κύριος Γεωργιάδης έχασε το πολύτιμο τηλεοπτικό του χρόνο για να ακούει παράπονα ενός μόνο ψηφοφόρου που ούτε καν ήταν μέλος της ΝΔ; Μήπως ήταν απεσταλμένος κάποιου;

Ερωτήματα πολλά, που σίγουρα στις επόμενες των ημερών θα απαντηθούν και πάλι θα διαψευθούν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στον εισαγγελέα. 



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus