Διυλιστήριο: Έχετε ακόμα 11 ημέρες για να τρομοκρατήσετε, εκβιάσετε και να καταστρώσετε τις επόμενες γκανγκστερικές κινήσεις σας.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Έχετε ακόμα 11 ημέρες για να τρομοκρατήσετε, εκβιάσετε και να καταστρώσετε τις επόμενες γκανγκστερικές κινήσεις σας.


Γιατί τέτοια κατήφεια μωρέ;
Έχετε ακόμα 11 ημέρες μέχρι της 29 για να τρομοκρατήσετε, εκβιάσετε  και να καταστρώσετε τις επόμενες γκανγκστερικές κινήσεις σας .
Πριν ακόμα την πρώτη ψηφοφορία πήραμε δείγμα γραφής, από δικό σας άνθρωπο.....του γλυκού νερού....
Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Σταύρος Τσακυράκης κατέθεσε δημόσια πρόταση στο προφίλ του στο Facebook για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με 170 βουλευτές(με τις φυλλάδες να το αναπαραγάγουν). Λέγοντας ότι : ..Νομίζω ότι όπως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε αν εκλεγόταν Πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, το ίδιο πρέπει να ντρεπόμαστε αν με τις ίδιες ψήφους αποτραπεί η προεδρική εκλογή και οδηγηθούμε σε βουλευτικές εκλογές. Προτείνω στις πολιτικές δυνάμεις και στους ανεξάρτητους βουλευτές να πράξουν με τρόπο που να αποκλείει να προσμετρηθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής είτε υπέρ είτε κατά της εκλογής.

από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Με λίγα λόγια μας λέει ότι η Χρυσή Αυγή το 0,3%  στις εκλογές του 2009, που το έκαναν σχεδόν 7% το 12(χρησιμοποίησαν πολλές τεχνικές για το καταφέρουν) και ήταν ότι έπρεπε για την κυβέρνηση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν τον Μάιο του '12 το ποσοστό αυτό πήγαινε στους Αν.Ελ.

Αυτό το κόμμα που με παρέμβαση  του πρωτοπαλίκαρου, με λεξιλόγιο Μπάμπη σουγιά, στην δικαιοσύνη βρέθηκε στη φυλακή (όπως δείχνουν τα πράγματα) .
Τώρα θέλει να το χρησιμοποιήσουν για μπορέσουν να εκλέξουν (ή όχι και καλά)  ΠτΔ προφασιζόμενος ηθικούς και δημοκρατικούς λόγους.

Εμείς σε αυτού του είδους κοροϊδίας και τρομοκρατίας έχουμε να πούμε ότι.
Έπρεπε να ντρέπεστε που με τις πολιτικές σας όλα αυτά τα χρόνια εξαθλιώσατε τον κόσμο και τον κάνατε να στραφεί στην Χρυσή Αυγή.
Έπρεπε να ντρέπεστε που αντί να τους καλέσετε σε διάλογο και να τους ισοπεδώσετε πολιτικά (έτσι κάνουν στις δημοκρατίες) πάτε με αντιδημοκρατικούς τρόπους να τους πετάξετε έξω από την Βουλή.
Κι αντί να τρομοκρατείτε βουλευτές και τον κόσμο με την οικονομία, καλό είναι να μας πει ο Σαμαράς για ποιο λόγο είναι τόσο οικτρή η οικονομική κατάσταση έπειτα από 5 χρόνια μνημονίων και λιτότητας.

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus