Διυλιστήριο: Ο κύβος ερρίφθη (Alea jacta est)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο κύβος ερρίφθη (Alea jacta est)

Ο κύβος ερρίφθη.

Ο Tσιπρας θα πάρει την τελευταία πρωθυπουργία. Ο λαός "αποφάσισε"!! αυτός ο ηλίθιος λαος, αυτός που ζει σαν σκύλος!!αυτός που δεν βάζει το μυαλό σε λειτουργία! ε !!! Aυτός λοιπόν θα πληρώσει για την τελευταία ανοησία του.. Δυστυχώς, επειδή η κοινωνία λειτουργεί συλλογικά, συλλογικά "πέφτει" και το κόστος!


Mετά όσοι απομείνουν, όσοι καταφέρουν να απομείνουν ,θα είναι και οι δυνατοί!! αυτοί θα πάρουν στις πλάτες τους το βαρος,και θα αρχίσουν το χτίσιμο από την αρχή!! Έτσι είναι να γίνει ,και ας γίνει! μέχρι τότε καλό κουράγιο σε όλους μας, καλές αντοχές, πίστη στον εαυτό μας στον θεό και δύναμη ψυχής!! Να αντέξουμε και το τελευταίο στάδιο!! πρέπει να πειστούν και οι πιο ανόητοι, και για να πειστούν ως είθισται, πρέπει να δοκιμασουν! Eίπαμε ο άνθρωπος μαθαίνει με δυο τρόπους! με την ευφυΐα του, η με το πάθημα του...




Kαλή δύναμη σε όλους μας! θεωρώ ότι λίγοι θα αντεξουν ,οι ώρες που θα περάσουμε θα είναι και οι πιο σκληρές..ίσως κάποιες στιγμές πιστέψουμε ότι τα πάντα θα χαθούν....όμως η αλήθεια και το δίκιο πάντα στο τέλος νικά! αυτό να σκεφτόμαστε και να καρτεράμε την ώρα της νίκης..αυτό στις δύσκολες ώρες θα μας κρατήσει δυνατούς..
Ελένη

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus