Διυλιστήριο: Ο εισαγγελέας θα ελέγξει τις υποθέσεις Καπερνάρου, Ιατρίδη ;

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο εισαγγελέας θα ελέγξει τις υποθέσεις Καπερνάρου, Ιατρίδη ;


Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει για την απόπειρα εξαγοράς βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας και τον έλεγχο από τον δικαστικό εισαγγελέα για ενδεχόμενο χρηματισμό εμείς, προσπαθώντας να συμβάλουμε στην διερεύνηση της υπόθεσης, σας κοινοποιούμε το video όπου ο Στέφανος Χίος στην διαδικτυακή του εκπομπή Μακελειό, στις 3 6 2014 αναφέρει χαρακτηριστικά ''ότι έχει βγάλει την σακούλα, (ο κύριος Σαμαράς), με τα λεφτά προκειμένου να βγάλει Πρόεδρο Δημοκρατίας''. Στην εκπομπή του αυτή καταθέτει συγκεκριμένα επιχειρήματα τα οποία είναι άξια διερεύνησης.
Για τον Βασίλη Καπερνάρο
Συγκεκριμένα για τον κύριο Βασίλη Καπερνάρο, πρόσφατα συνεργαζόμενο με τον κύριο Μπαλτάκο και το κόμμα ρίζες, καλεί ''να την επιβεβαιώσει, ή να την διαψεύσει την πληροφορία'', την οποία έχει μέσα από τις οικονομικές υπηρεσίες της χώρας, ότι του καταλογίζεται στις 9 Μαίου ένα πρόστιμο της τάξης των 1.059.000,00 Ευρώ για φοροδιαφυγή αξίας 4.150.000,00 Ευρώ. Και εμείς ερχόμαστε και ρωτάμε και καλούμε τον εισαγγελέα να επέμβει και να ελέγξει αν πράγματι υπήρξε αυτό το πρόστιμο. Και αν υπήρξε, τι έγινε ; Πληρώθηκε ; Σβήστηκε ; Και γιατί τα ''ανεξάρτητα΄΄ μέσα ενημέρωσης, όταν παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν συνέχισαν να ψάχνουν το συγκεκριμένο συμβάν.


Για την Μίκα Ιατρίδη
Αναφέρει ότι είχαν δημοσιοποιηθεί στις 29 Μαίου, φωτογραφίες που μέσα στο αεροπλάνο η κυρία Ιατρίδη χαμογελούσε αγκαλιά με τον κύριο Καμμένο και τον κύριο Κουίκ. Διερωτάται ''Τι άλλαξε από εκείνη την ημέρα; Λέγετε ότι στον επόμενο ανασχηματισμό η κύρία Ιατρίδη θα πάρει υπουργείο. Επίσης στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πιέστηκε από τους ψηφοφόρους της ΝΔ(;) για να αποχωρήσει από το κόμμα του κυρίου Καμμένου.''



Δείτε το συγκεκριμένο video
   


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus