Διυλιστήριο: Ο Σπανουδάκης απαντά σε αυτούς που θέλουν να τον ''μπλέξουν'' στην πολιτική ζωή της χώρας.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σπανουδάκης απαντά σε αυτούς που θέλουν να τον ''μπλέξουν'' στην πολιτική ζωή της χώρας.




Το Διυλιστήριο λέει :'' ..... Μακάρι και άλλοι Έλληνες να είχαν το ήθος και την στάση ζωής του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Μακάρι και άλλοι Έλληνες να δήλωναν την πλήρη αφοσίωσή τους στην θρησκεία μας. Ίσως να είχαμε διαφορετική θεώρηση των πεπραγμένων ...''


Σταμάτης Σπανουδάκης


Πολλοί απο εσάς, μου ζητάτε να σχολιάσω η να "πάρω θέση" στις πολιτικο - κοινωνικές εξελίξεις. Πίστευα, ότι μέσα απο την μουσική, τούς στίχους, αλλά και όσα κατα καιρούς λέω, θάχατε πιά καταλάβει την σημερινή, η μάλλον την των τελευταίων χρόνων, θέση, στάση καί ελπίδα μου.

Εξηγούμαι λοιπόν για άλλη μια φορά και βέβαια, για όποιον τον ενδιαφέρει.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι η μόνη σωστή στάση ζωής και κατά συνέπειαν θεώρηση, τών εν τώ κόσμω εξελίξεων, είναι η ακλόνητη πίστη και ελπίδα στήν πρόνοια, το σχέδιο και την αγάπη, τού Ιησού Χριστού.
Όλα τα άλλα, κόμματα, απόψεις, θεωρίες, σχέδια, πολιτικοί, παράγοντες, τηλεραδιοαστέρες κλπ, είναι παιδικά κάστρα στην άμμο. Στό πρώτο κύμα, διαλύονται.
Ξέρω πως είναι δύσκολο να ελπίζεις στο θαύμα. Είναι δύσκολο να σε αδικούν και να ευχαριστείς. Είναι δύσκολο να υποφέρεις ή να είσαι άρρωστος και να λές ολόψυχα, δόξα τώ Θεώ.
Είναι όμως γιά μένα, ο μόνος δρόμος, ο μόνος "αγώνας" που αξίζει.


Κατά τά άλλα, ψηφίστε όποιον θέλετε, γνωρίζοντας όμως ότι από κανέναν άνθρωπο δεν θαρθεί η σωτηρία μας, πολλώ μάλλον δέ, η σωτηρία αυτής τής ευλογημένης χώρας.

Ψηλά λοιπόν τα βλέμματα, οί καρδιές και οί ελπίδες, στην μόνη αληθινή πραγματικότητα με παντοτινό σχέδιο αγάπης, για έξοδο απο όλες τίς κρίσεις τού κόσμου τούτου.

Καλές γιορτές και πάντα κοντά Στον εορτάζοντα.

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus