Διυλιστήριο: Βαρύτατη μομφή από στέλεχος της ΝΔ στην ηγεσία: Σας ψηφίσαμε για εξεταστική και εσείς γίνατε μνημόνιο. Μήπως θα γίνετε και ΣΥΡΙΖΑ;

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Βαρύτατη μομφή από στέλεχος της ΝΔ στην ηγεσία: Σας ψηφίσαμε για εξεταστική και εσείς γίνατε μνημόνιο. Μήπως θα γίνετε και ΣΥΡΙΖΑ;


Να ξεκαθαρίσει τη στάση της όσο αφορά σε ενδεχόμενη, μετεκλογική συνεργασία της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ ζητά με επιστολή του στο Γραμματέα του κόμματος το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Αναστάσιος Ιγγλέζος, την οποία ανάρτησε στο Facebook

ΑΘΗΝΑ 14/12/2014
Επιστολή προς τον
Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο

Κύριε Γραμματέα της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας με έκπληξη διάβασα την σημερινή σας δήλωση »ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ»…με κυρίευσε αβεβαιότητα για την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης δήλωσης γιατί εάν πάμε τώρα σε εκλογές πράγματι τελειώνει η συνεργασία σας με το ΠΑΣΟΚ .
Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας το 2012 ψήφισαν ώστε να γίνει και εξεταστική για το μνημόνιο και όχι να καλύψει η Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Όσον αφορά την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και την κυνική δήλωση σας περί ‘’τέλους της συμφωνίας με το ΠΑΣΟΚ’’ σε περίπτωση εθνικών εκλογών, προφανώς επιχειρείτε να προετοιμάσετε την κοινή γνώμη για ένα νέο ακροβατικό πολιτικό εγχείρημα.
.Άλλωστε αυτό έχει ειπωθεί από άλλα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση γιατί δεν χωράει στο νου του Νεοδημοκράτη.
Από τη σημερινή σας δήλωση μου γεννάται το βασανιστικό ερώτημα, εάν τελειώνοντας η συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και πηγαίνοντας προς τις κάλπες, μήπως επιχειρείτε να ανοίξετε εμμέσως ένα νέο κεφάλαιο πολιτικής συνεργασίας και αυτή τη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορεί από το κοινό νου να ερμηνευτεί διαφορετικά η σημερινή δήλωση σας αφού η σημερινή εικόνα που έχουμε όλοι από τη Νέα Δημοκρατία μας δίνει την εντύπωση , ότι η Νέα Δημοκρατία με την λάθος και επιθετική πολιτική που ακολουθεί κατά των νοικοκυριών οδηγείται στην αντιπολίτευση.
Θα είναι απαράδεκτο από πλευράς σας να οδηγήσετε τους οπαδούς ,ψηφοφόρους ,πολίτες σε μία νέου τύπου συνεργασία αυτή τη φορά με το ΣΥΡΙΖΑ (υπάρχει το προηγούμενο με το ΠΑΣΟΚ ,που αντί να το στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο για τα αίσχη του με το ΔΝΤ και τα μνημόνια εμείς το καλύψαμε) .
Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος ,και θεωρώ σκόπιμο εκ μέρους σας λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου και άλλων περί συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσετε το θέμα .
Ο Νεοδημοκράτης αυτή τη φορά δεν θα μείνει απαθής σε ένα νέου τύπου μοντέλο υφαρπαγής της αγνής ψήφου του.
Αναμένω την επίσημη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας.
Αναστάσιος Α. Ιγγλέζος
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
ΥΓ. Όταν δεν λειτουργούν τα όργανα του κόμματος ή τα τηλέφωνα του Γραμματέα προς τα Μέλη της Π.Ε , ευτυχώς που υπάρχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus