Διυλιστήριο: VIDEO - Οι τούμπες των ''αντιμνημονιακών''....... (Μέρος Α)

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Οι τούμπες των ''αντιμνημονιακών''....... (Μέρος Α)


Σε αυτό την θεματική ενότητα θέλουμε να αναδείξουμε τις κυβιστήσεις των λεγόμενων ''αντιμνημονιακών'', ''ανεξάρτητων'' βουλευτών και όχι μόνο. Είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τα όνειρα και τις ελπίδες χιλιάδων συμπολιτών μας, ακολουθώντας φυσικά το δρόμο του πρώτου διδάξα στο παιχνίδι της αποστασίας και της σάπιας πολιτικής, του πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά αυτός αποτελεί ένα θέμα από μόνος του, και για αυτό θα τον παρουσιάσουμε σε διαφορετικό θέμα.

Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιόμαστε, ποιοι είναι χειρότεροι, αυτοί που έφεραν τα μνημόνια και τα υποστήριζαν πάντα με θέρμη ή αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τους ψήφους των Ελλήνων και υποστήριξαν αυτήν την πολιτική της εθνικής οικονομικής καταστροφής της Πατρίδας μας ;
Εμείς ελπίζουμε ο λαός να μην τους ξεχάσει και όλους αυτούς να τους οδηγήσει με την ψήφο του στην απόλυτη μοναξιά του τίποτα.
Το Α μέρος περιλαμβάνει video που αποδεικνύουν τα λεγόμενά μας :

1.  Παναγιώτης Μελάς, πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, νυν ''ανεξάρτητος'', ο οποίος κατά τα λεγόμενά του παραιτήθηκε από το κίνημα, διότι δεν τον είχαν ενημερώσει ότι υπήρχε καταγγελία ότι χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Βέβαια, οι επαφές του, στο σπίτι του πρωθυπουργού αλλά και η μετέπειτα στάση του αποδεικνύει ότι μόνο αυτός δεν ήταν ο λόγος.

2. Κασιδιάρης Ηλίας, βουλευτής της Χρυσής Αυγής και νυν προφυλακισμένος, ο οποίος την ίδια στιγμή που αναφέρει μέσα στην βουλή την κυβέρνηση σαν κυβέρνηση προδοτών, μιζαδόρων, απατεώνων κτλ την ίδια στιγμή συνομιλούσε με τον γ.γ. της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο. Ακόμα και σήμερα αναρωτιόμαστε αφού είχε το video με το Παναθηναικάκια τόσο καιρό (περίπου ένα χρόνο), γιατί δεν το έδινε στην δημοσιότητα, παρά μόνο λίγες μέρες πριν πέσει η κυβέρνηση;

3. Νταβρής Γιώργος, πρώην βουλευτής ανεξάρτητων Ελλήνων, νυν ''ανεξάρτητος''. Στο video θα τον ακούσετε να ρίχνει μύδρους στην κυβέρνηση στο 1ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και σήμερα να λέει ότι θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας στηρίζοντας με τον τρόπο του την κυβέρνηση αυτή. Τελευταία έχουμε πληροφορίες ότι δεν θέλει να ξανακατέβει σαν υποψήφιος σε εκλογές. Φυσικό είναι, αν ισχύουν οι καταγγελίες στον εισαγγελέα για χρηματισμό βουλευτών για περίπου τρία εκατομμύρια, τότε όλοι καταλαβαίνουμε τον λόγο ..... Μην απορήσετε σε λίγα χρόνια να τον δούμε διευθυντή σε καμία υψηλά αμειβόμενη επιτροπή.

4. Γιώργος Τράγκας, δημοσιογράφος. Πολλά μπορούμε να πούμε και να έχουμε χιλιάδες video κρατώντας το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα πολλή ψηλά και άλλα τόσα μετά τον Σεπτέμβριο και την ξαφνική αλλά δικαιολογημένη κυβίστηση, αφού το όνομά του βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Απολαύστε το video

   


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus