Διυλιστήριο: Προτού καταδικάσουμε όλους τους μουσουλμάνους ας σκεφτούμε.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Προτού καταδικάσουμε όλους τους μουσουλμάνους ας σκεφτούμε.

Σίγουρα η δολοφονία των 12 ανθρώπων χθες από 3 μουσουλμάνους τζιχαντιστές είναι κάτι το αποτρόπαιο και καταδικαστέο, όμως προτού καταδικάσουμε όλους τους μουσουλμάνους ας σκεφτούμε.

Γιατί και πως ήρθαν αρχικά στην Ευρώπη.

Γιατί συνεχίζουν και έρχονται κατά εκατομμύρια.

Ποιος φταίει που όλη η Αφρική και η Μέση Ανατολή διψάει, πεινάει και είναι μέσα στην αμορφωσιά.

Ποιος φταίει που κάποιοι καπηλεύονται το δικαίωμα τους στην ελευθερία , την ζωή και την Θρησκεία τους και τους κάνουν τζιχαντιστές.

Ποιοι είναι αυτοί που ανέχονται με την σιωπή τους όλα αυτά τα χρόνια την εκμετάλλευση αυτών των ανθρώπων γιατί μέχρι πρότινος τους βόλευε.

Κι αν εμείς βρίζουμε όλους τους μουσουλμάνους για τα δεινά που μια μερίδα τους μας έχει προκαλέσει, εκείνοι τι αισθήματα πρέπει να έχουν ενάντια σε μας τους χριστιανούς.

Και τέλος πριν σηκώσουμε το δάκτυλο για να δείξουμε ποιος φταίει για την κατάντια αυτή του κόσμου , (καλό είναι είναι να έχουμε περάσει μπροστά  από τον καθρέφτη μας πρώτα, να δούμε και  τις δικές μας ευθύνες) ας αναρωτηθούμε.
Αφού τους σκλαβώσαμε και τους εξαθλιώσαμε έχουμε το δικαίωμα να τους χλευάζουμε με χυδαίο τρόπο ότι πιο ιερό έχουν;

Ας μην κάνουμε την χάρη σε αυτούς που μας ποτίζουν μίσος, διαιρούν και βασιλεύουν.
Μουσουλμάνοι Αιγύπτιοι έχουν κάνει ανθρώπινη αλυσίδα για να προστατέψουν μια καθολική εκκλησία, κάτω από την απειλή επιθέσεων εξστρεμιστικών ομάδων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus