Διυλιστήριο: Δύο γραφεία στη Βουλή ζήτησε να πάρει ο Σαμαράς

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δύο γραφεία στη Βουλή ζήτησε να πάρει ο Σαμαράς


Μετά την γελοία κίνηση του Σαμαρά να μην παραστεί στην παράδοση παραλαβή του Μεγάρου Μαξίμου δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μικρότητά του, τώρα έρχεται να ζητήσει δύο γραφεία στην Ελληνική Βουλή. Και όμως αυτός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας στην πιο δύσκολη περίοδο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους.

 
Πρώτη φορά υποβάλλειται αίτημα με το οποίο ο απερχόμενος πρωθυπουργός να ζητά ένα γραφείο στη Βουλή ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και ένα ακόμα ω πρώην πρωθυπουργός.

Χωροταξικές αλλαγές ξεκίνησαν από χθες το πρωί, στη Βουλή.

Τα δύο γραφεία, του Αλ. Τσίπρα και του Αντ. Σαμαρά, βρίσκονται στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής, ενώ και από τις δύο πλευρές μεταφέρθηκαν έπιπλα, πίνακες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε δύο γραφεία στη Βουλή, το ένα ως πρώην πρωθυπουργός και το δεύτερο ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτό, ωστόσο, όπως αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές, είναι ένα αίτημα που υποβάλλεται για πρώτη φορά, ενώ σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αν κάποιος έχει δύο ιδιότητες, διαλέγει μία από τις δύο.

Οσο για το γραφείο που παραχωρείται στους πρώην πρωθυπουργούς είναι εθιμοτυπική παραχώρηση, η οποία δεν προβλέπεται θεσμικά.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus