Διυλιστήριο: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν συμφωνούν με το εμπάργκο κατά της Ρωσίας

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν συμφωνούν με το εμπάργκο κατά της Ρωσίας


«Φίλος του Πούτιν ο Τσίπρας με τον Καμμένο κινδυνεύουν τα απόρρητα του ΝΑΤΟ!»
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ομοβροντία «αναλύσεων» από διεθνείς αχυρανθρώπους, εχει κατακλύσει τα διεθνή μέσα.
Ειδικά οι FT και η WSJ αποτελούν τους αποδέκτες στοιχείων που καταδεικνύουν οτι η κυβερνηση Εθνικής ενότητας θα αντιδράσει στα παρανοϊκά μέτρα της ΕΕ κατά της Ρωσίας.
Στρατευμένοι αρθρογράφοι, έμμισθοι του Σόρος, αρχίζουν και κινδυνολογούν ισχυριζόμενοι πως Τσίπρας και Καμμένος θα… δώσουν τα «ιερά και τα όσια» του ΝΑΤΟ στα χέρια της Ρωσίας!
Ανησυχούν οι κρετίνοι; Καλό δείγμα. Θεοδωράκηδες υπάρχουν εντέλει παντού…
Η σύγκρουση έχει ήδη αρχίσει.

Δυσαρέσκεια Τσίπρα, Καμμένου για τις κυρώσεις στην Ρωσία

Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ρωτήθηκε για το εάν συναινεί με την απόφαση των αρχηγών κρατών μελών της Ε.Ε. για τις κυρώσεις στην Ρωσία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού Δημήτριος Τζανακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά

«Η δήλωση «Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ» που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζεται ότι δεν έχει τη συναίνεση της χώρας μας. Δυσαρέσκεια για τη μεθόδευση αυτή εκφράστηκε τόσο στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την ΥΕ/ΕΕ κα Mogherini, όσο και στο κατάλληλο επίπεδο, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ.»


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus