Διυλιστήριο: Οι επικυρίαρχοι θέλουν τους αλλόθρησκους λαούς εχθρούς.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Οι επικυρίαρχοι θέλουν τους αλλόθρησκους λαούς εχθρούς.

Μουσουλμάνοι Αιγύπτιοι έχουν κάνει κύκλο για να προστατέψουν μια καθολική εκκλησία, κάτω από την απειλή επιθέσεων εξστρεμιστικών ομάδων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Με εργαλείο τη θρησκεία διέλυσαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τη Γιουγκοσλαβία. Και με τον ίδιο τρόπο πήγαν να μετατρέψουν την Αίγυπτο σε ισλαμικό κράτος. 

Είναι πολύ βολικό εργαλείο γι' αυτό φροντίζουν να διατηρούν το μίσος ζωντανό ώστε να το χρησιμοποιούν κατά βούληση. 

Στην Αίγυπτο η συνεργασία της μειονότητας των Χριστιανών με την πλειοψηφία των Μουσουλμάνων ... έριξε τη δήθεν Μουσουλμανική Αδελφότητα που δημιούργησαν οι σιωνιστές για δικό τους συμφέρον. 

To ίδιο και στη Συρία. Οι δήθεν μουσουλμάνοι της ISIS σκοτώνουν συστηματικά τους πραγματικούς μουσουλμάνους της Συρίας. 


Θέλει προσοχή δηλαδή να μην τσουβαλιάζουμε τους δολοφόνους που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους με τους πραγματικούς Μουσουλμάνους αναλογιζόμενοι τις γενοκτονίες που διέπραξαν οι δήθεν Χριστιανοί δολοφόνοι του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή.

Σ.Σ
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus