Διυλιστήριο: Ρένο!!.. ο "καρχαρίας" βγήκε σουπιά και δεν σε βλέπω καλά.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ρένο!!.. ο "καρχαρίας" βγήκε σουπιά και δεν σε βλέπω καλά.

Το πιο σιχαμερό είδος ανθρώπου που υπάρχει κατά την άποψη μου, είναι ο άνθρωπος που έχει την λειτουργία "ψάρι πιλότος".**
Αυτή είναι κι η λειτουργία του  του Ρένου Χαραλαμπίδη που αφού εξαργύρωσε με ένα τηλεπαιχνίδι στην ΝΕΡΙΤ και την υποψηφιότητά του  στη ΝΔ, τις κατάπτυστες δηλώσεις του για το κλείσιμο της ΕΡΤ. 

«Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες».
«Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί»

Συνεχίζει ακάθεκτος να δείχνει τα προσόντα για τα οποία στη ΝΔ ενθουσιάστηκαν. Ψεύτης, άθλιος ξεδιάντροπος, αλλά συνάμα απολαυστικά ηλίθιος.

«Προέρχομαι από μια λαϊκη οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν εργάτης-αγρότης, έτσι μοιραία το κόμμα της ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που έχει ιδρυθεί από γόνο αγρότη...Άρα ταξικά είναι το μόνο κόμμα που ανήκει στις κοινωνικές μου καταβολές»
«Το ΚΚΕ το ίδρυσε ο Στάλιν!!!! Την ΔΗΜΑΡ εεεεε δεν ξέρω.....»



Ρένο κοίτα τριγύρω σου...παρατηρείς ότι μόνο οι ξεδιάντροποι ηλίθιοι έχετε απομείνει να υποστηρίζετε αυτή την προδοτική κυβέρνηση;
Ο καρχαρίας που νόμιζες ότι ακολουθείς δεν είναι παρά μια σουπιά...χωρίς μελάνι, αναλώσιμη!Και τα "ψάρια πιλότοι" είναι τα πρώτα που θα φαγωθούν



**Ψάρι πιλότος:
Αυτό το είδος του ψαριού δεν βρίσκεται ποτέ μόνο του, κολυμπάει πάντα από πάνω από καρχαρίες ή σελάχια. Στην περίπτωση κινδύνου κρύβεται στο στόμα τους για να προστατευτεί. Για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια που του προσφέρουν περιποιείται το δέρμα τους.


www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus