Διυλιστήριο: Ο άνθρωπος κρίνεται από αυτό που υποκρίνεται. Τσίπρας ...κυβιστήσεις !!! VIDEO

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο άνθρωπος κρίνεται από αυτό που υποκρίνεται. Τσίπρας ...κυβιστήσεις !!! VIDEO


Δεν υπάρχουν λόγια. Η εικόνα μιλά από μόνη της. Το εμπόριο ελπίδας, σε όλο του το μεγαλείο. Το ζήτημα ξεφεύγει από τα όρια του πολιτικού διαλόγου και της ανταλλαγής επιχειρημάτων.

Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα ηθικής και προσβολής των συμβόλων. Με αφορμή τη διαδικτυακή συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και την αφίσα που φτιάχτηκε για αυτό το λόγο, από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Και δεν θα γινόταν κουβέντα αν μία εβδομάδα πριν ο «άθεος» Αλέξης Τσίπρας δεν είχε «προσκυνήσει» το Χριστιανισμό για τις ανάγκες της δεξιάς στροφής του.

Η δεξιά αυτή στροφή τις τελευταίες ημέρες έχει γιγαντωθεί από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Τσίπρα που διαμηνύουν προς όλες τις πλευρές πως ΔΕΝ πρόκειται να βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση της Ελλάδας με το ευρώ, πως θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις της χώρας, πως θα συνεχίσει κανονικά η χρηματοδότηση και με αποκορύφωμα τη δήλωση απόλυτης ΥΠΟΤΑΓΗΣ .. πως η Γερμανία ΔΕΝ πρέπει να φοβάται την Ελλάδα!!!

Μα πως γίνεται;; μέχρι χτες οι κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και κάποτε η ΔΗΜΑΡ, είναι γερμανοτσολιάδες και προδότες. Έλεγαν πως όταν έρθουν στην εξουσία θα τρίψουν στη μούρη της στρίγγλας Μέρκελ στο μνημόνιο. Πως θα καταργήσουν όλους εφαρμοστικούς νόμους.

Και τώρα όλα ΓΑΡΓΑΡΑ;;

Ακόμη και το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις που ΘΑ διεκδικήσουν κάποτε, ΔΕΝ θα τα ανταλλάξουν με τα δανεικά από τη Γερμανία... διότι ο κ. Τσίπρας είχε πει στον κ. Χατζηνικολάου πως αυτό είναι ... ανεξάρτητο!!

Δεν είναι τυχαίο που η φράση Κυβέρνηση της Αριστεράς έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ απ όλα τα συνθήματα... Είναι ο μόνος λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ασυνεπής μετά τις εκλογές... Αριστερά;; πια αριστερά;; Δεξιοί είμαστε θα πουν στην Κουμουνδούρου.. και ήδη το δείχνουν!

Τόσο μεγάλη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ δεν ξανάδε ο τόπος.



Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια ομιλία (και μόνο αυτή) στην οποία παραδέχεται ότι θα φέρει την κάρτα του πολίτη



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus