Διυλιστήριο: VIDEO - Όταν ο Χατζημαρκάκης της Ν.Δ. πια, μιλούσε ''μακεδονικά''.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

VIDEO - Όταν ο Χατζημαρκάκης της Ν.Δ. πια, μιλούσε ''μακεδονικά''.


Ακούμε ότι η ΝΔ πρόκειται να περιλάβει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον Γιώργο Χατζημαρκάκη, εκλεγμένος στην Γερμανία. Να θυμίσουμε στον Ελληνικό λαό, ότι ο κύριος Χατζημαρκάκης ήταν από τους ανθρώπους, που επίσημα μέσω δηλώσεων του στα Σκόπια, αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να έχουμε ξένους επιστήμονες ανά τον κόσμο, όπως η Ντόροθι Κινγκ  (εδώ) και να υποστηρίζει ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμιά σχέση με την Μακεδονία, και από την άλλη να υπάρχουν ελληνικά κόμματα να περιλαμβάνουν αυτούς τους ανθρώπους στα ψηφοδέλτιά τους. Και από το ΠΑΣΟΚ μπορείς να το περιμένεις, είναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις του. Αλλά από την ΝΔ; Που υποτίθεται ότι είναι εθνικό πατριωτικό κόμμα; Που ήταν η απερχόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα; Τώρα άραγε ο Βορίδης του Εθνικού Μετώπου τι έχει να μας πει ; Ο Γεωργιάδης ;
Αλλά ξέρουν ότι ξεχνάμε εύκολα σαν λαός. Ξεχάσαμε φαίνεται την συγκέντρωση του 1.000.000 λαού στην Αθήνα με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Ξεχάσαμε που μαζευόμασταν όλοι, ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στο να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία. Η απόφαση είναι δική σας, όπως και οι συνέπειες των αποφάσεών σας.

Δείτε το video





http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus