Διυλιστήριο: VIDEO - Βολές Τσίπρα κατά των εγχώριων και ξένων επικριτών της Ελλάδας

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

VIDEO - Βολές Τσίπρα κατά των εγχώριων και ξένων επικριτών της Ελλάδας


Κατά την χθεσινή (17 2 2015) ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του ονόματος για υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους εγχώριους και ξένους επικριτές της Ελλάδας.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Βόλφανγκ Σόιμπλε για την δήλωσή του, ότι λυπάται τους Έλληνες για την κυβέρνηση που έχουν :

''Ο κ. Σοιμπλε έχασε την ψυχραιμία του όχι γιατί καταφέρθηκε κατά της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά γιατί επιτέθηκε στον ελληνικό λαό. Θα ήθελα να του επισημάνω ότι πρέπει να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό. Να μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι υπερήφανα. Αυτούς πρέπει να τους σέβεται να τους εκτιμά και να τους θαυμάζει.''

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το video 



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus