Διυλιστήριο: (Video)Farage: Εάν οι Έλληνες παραμείνουν ακλόνητοι, όλος ο ελεύθερος κόσμος θα τους χειροκροτήσει!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

(Video)Farage: Εάν οι Έλληνες παραμείνουν ακλόνητοι, όλος ο ελεύθερος κόσμος θα τους χειροκροτήσει!

Καταπέλτης ο Farage στην χθεσινή ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο. Επιτέθηκε στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε και προσωπικά σε Σόιμπλε και Γιούνκερ. Είπε ότι η Ε.Ε έρχεται σε αντίθεση με τις δημοκρατικές αρχές, και ότι  οι Έλληνες πρέπει παραμείνουν ακλόνητοι κι όλος ο ελεύθερος κόσμος θα τους χειροκροτήσει!
(Σε ελεύθερη μετάφραση όλη η ομιλία κάτω από το βίντεο.)

Απλά απολαύστε τον:

Πολύ λίγοι έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το σημείο που έχουμε φτάσει.
Με την ολοκλήρωση των ιστορικών Ελληνικών εκλογών, δημιουργούνται σημαντικές ερωτήσεις, όχι μόνο για το μέλλον της ευρωζώνης αλλά για το μέλλον ολόκληρης της Ε.Ε.
Ένα παιχνίδι πόκερ λαμβάνει μέρος για το μέλλον του νομίσματος.

Από την μια πλεύρα έχουμε τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε
Όλα αυτα τα χρόνια έλεγα ότι η δομή της Ε.Ε μπορεί να διαλύσει τις δημοκρατίες των κρατών μελών.Από τις ελληνικές εκλογές και έπειτα επιβεβαιώνονται όλα όσα έλεγα.
Έχουμε τον Γερμανό υπουργό οικονομικών τον κ. Σόιμπλε να λέει ότι οι εκλογές δεν άλλαξαν τίποτα και τον κ. Γιουνκερ να λέει ότι δεν υπάρχουν δημοκρατικές επιλογές εναντίον των ευρωπαϊκών συνθηκών.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι δεν έχει σημασία τι και γιατί έχεις ψηφίσει.Δεν έχει σημασία ποια κυβέρνηση εξέλεξες. Αυτές οι συνθήκες είναι σχεδιασμένες να μείνουν για πάντα. Συμφωνίες με προηγούμενες κυβερνήσεις δένουν τα κοινοβούλια για χρόνια μετά.
Αυτό σημαίνει ότι η Ε.Ε έρχεται σε αντίθεση με τις δημοκρατικές αρχές.
Βρίσκω αυτά σχόλια αηδιαστικά.
Νομίζω ότι όλοι αναρωτιόμαστε ποιος θα λυγίσει πρώτος.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την καινούρια κυβέρνηση της Ελλάδας, δεν ήμουν πολύ σίγουρος τι να συμπεράνω για αυτή, μέχρι που είδα τον Βαρουφάκη την προηγούμενη βδομάδα...(αναφέρει την εμφάνιση και το στυλ του).., βλέποντας λοιπόν αυτό το τύπο, είπα μέσα μου ότι είναι αυτός που θα τα καταφέρει τουλάχιστον εύχομαι να είναι.
Γιατί αυτό που διακυβεύεται εδώ είναι ξεκάθαρο από τα σχόλια που είχαμε από την Γερμανία, από ανθρώπους σε αυτή την αίθουσα.
Αυτό που διακυβεύεται εδώ είναι ξεκάθαρο.
Σημαίνουν τίποτα οι ελληνικές εκλογές ναι ή όχι;
Εύχομαι οι Έλληνες να παραμείνουν ακλόνητοι παρ όλες τις συνέπειες.
Εαν ναι όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι θα τους χειροκροτήσουν.


www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 2Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

2 Comments

  1. καλά τα λέει αλλά οι έλληνες που μας κυβερνούν είναι εγκάθετοι από το σύστημα των μασόνων είναι όλοι Πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia auto akribos oloi mas mia grothia enomenoi kai agapimenoi na tous steiloume ston agiristo na eleutherothoume adelfia mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus