Διυλιστήριο: Μετά την αγορά του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας από Ρότσιλντ, ο Σόρος επενδύει 1 δις δολάρια!!!

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μετά την αγορά του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας από Ρότσιλντ, ο Σόρος επενδύει 1 δις δολάρια!!!

Μετά την είδηση ότι ο Ρότσιλντ (20 Μαρτίου) αγόρασε το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας που δημοσίευσε και το μπλόγκ μας (εδώ), έρχεται σήμερα ο Σόρος να επενδύσει 1 δις δολάρια, και να παροτρύνει την ''Δύση'' να την ενισχύσει με ένα πακέτο, ανάχωμα στην Ρωσική απειλή, ύψους 50 δις δολαρίων.

Όπως προφητικά είχαμε πει, μην σας φανεί περίεργο τώρα, ξαφνικά, να σταματήσει όλη η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, να φύγουν οι νεοναζί που δημιουργούσαν ταραχές, να επικρατήσει ξαφνική ανάπτυξη και όλοι να μιλούν για την αλματώδη πορεία της, να δούμε τους Οίκους αξιολόγησης να την κατατάσουν στις αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο, και γενικά να υπάρχει μια ευδαιμονία και στους κατοίκους τους ότι όλα επιτέλους τελείωσαν. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Η Ουκρανία θα είναι μια χώρα, χωρίς χώρα. Μια χώρα που δεν θα έχει την δική της Ιστορία, μια χώρα που δεν θα έχει καμιά ιδιοκτησία γιατί όλη πια θα ανήκει στον Ρότσιλντ. Αυτό είναι παγκοσμιοποίηση. Όσοι δεν κάμπτονται σε αυτή την νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν άσκημες εποχές αλλά τουλάχιστον ελεύθερες. Όσο οι λαοί της Ευρώπης (και οι Γερμανοί) δεν το καταλαβαίνουν αυτό, τόσο στην Ευρωπαική Ένωση θα εξαπλώνεται η ''σαπίλα'' και τελικά θα υπάρχει η τελική διάσπαση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από την ιστιοσελίδα enikos.gr

Ο Τζορτζ Σόρος δήλωσε έτοιμος να επενδύσει 1 δισ. δολ. στην Ουκρανία εάν τα δυτικά κράτη βοηθήσουν τις ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα αυτή, ενώ εκτίμησε επίσης ότι η πιθανότητα η Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη είναι μία στις τρεις, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Σόρος έχει καλέσει επανειλημμένα τη Δύση να αυξήσει τη χρηματοδότησή της στην Ουκρανία, αναφερόμενος σε ένα πακέτο ύψους 50 δισ. δολαρίων που όπως υποστηρίζει πρέπει να θεωρηθεί ως ένα οχυρωματικό έργο έναντι της Ρωσίας.

“Η Δύση μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία αυξάνοντας την ελκυστικότητά της για τους επενδυτές. Είναι απαραίτητη μια ασφάλιση έναντι του πολιτικού κινδύνου. Αυτή θα μπορούσε να πάρει τη μορφή μιας χρηματοδότησης με τα επιτόκια της ΕΕ — πολύ κοντά στο μηδέν”, επισήμανε ο Σόρος.

“Είμαι έτοιμος. Υπάρχουν στέρεες ιδέες για επενδύσεις, για παράδειγμα στη γεωργία και στις υποδομές. Θα συνεισέφερα $1 δισεκατομμύριο. Αυτό θα δημιουργούσε ένα κέρδος. Το ίδρυμά του θα επωφελείτο από αυτό... για να υπάρξουν δεσμεύσεις από ιδιώτες χρειάζεται μια ισχυρή πολιτική ηγεσία”.

Εξάλλου, λέει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γεννημένος στην Ουγγαρία μεγιστάνας, ο οποίος απέκτησε τεράστια φήμη στοιχηματίζοντας εναντίον της λίρας το 1992, εκτίμησε ότι η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι μία στις τρεις. Την περασμένη εβδομάδα, εκτιμούσε ότι είναι 50:50.

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus