Διυλιστήριο: Τέλος οι ποινές για οφειλές στο δημόσιο ως 50 χιλιάδες ευρώ Ως τώρα το όριο ήταν 5 χιλιάδες.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Τέλος οι ποινές για οφειλές στο δημόσιο ως 50 χιλιάδες ευρώ Ως τώρα το όριο ήταν 5 χιλιάδες.


Παύουν οι διώξεις και οι ποινές φυλάκισης για οφειλές στο δημόσιο ποσών ως 50 χιλιάδες ευρώ με το ν/σ «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας» που εγκρίθηκε χθες από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής. Το νέο νομοσχέδιο ορίζει ότι τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους όποιος χρωστάει ποσά άνω των 50 χιλιάδων και με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών όποιος χρωστά πάνω από 150 χιλιάδες. Μάλιστα, η πράξη μη καταβολής του φόρου μπορεί να κριθεί ατιμώρητη, εάν το ποσό που οφείλεται εξοφληθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε οποιονδήποτε βαθμό. Ως τώρα το όριο για τις διώξεις και τη φυλάκιση ήταν μόλις 5 χιλιάδες ευρώ. 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus